Vrei să atragi mai mulți bani în viața ta? Tot ce trebuie să faci este să iei o lavetă și să faci asta în fiecare zi! Chiar funcționează!

Principiile Feng Shui pot influenţa energiile celor mai importante aspecte ale vieţii. Fie că este vorba de sănătate sau abundenţă, simbolurile chinezeşti ne pot ajuta în toate domeniile vieţii.

Puteţi îmbunătăţi câştigurilor financiare ţinând cont de câteva recomandări Feng Shui:

Păstraţi uşa principală curată. Uşa din faţă este considerată a fi intrarea atât pentru oameni, cât şi pentru energie. Este important să o păstraţi curată pentru a permite energiei să intre şi să circule în casă. Asiguraţi-vă că zona intrării nu este aglomerată cu plante neîngrijite, jucării sau pantofi rătăciţi. Este foarte important să ţineţi intrarea principală bine luminată, lucru valabil şi pentru celelalte încăperi.

Introduceţi simboluri de apă în casă. O fântână exterioară în faţa uşii poate reprezenta fluxul de bogăţie. Foarte important este ca apa să curgă spre casă pentru a aduce bogăţie, nu în exterior. Inclusiv fântânile decorative simbolizează colectarea de bani, acestea fiind de foarte bun augur. Un alt simbol benefic sunt tablourile în care apar râuri sau cascade. Asiguraţi-vă că apa este clară şi în mişcare.