Vladimir Drăghia, câștigătorul Exatlon, a explicat cum a dat lovitura în imobiliare. Și-a cumpărat un apartament cu banii câștigați la un concurs! „Am făcut 25.000 de euro în primul an”

Recent, Vladimir Draghia a dezvaluit cum a dat lovitura in imobiliare, domeniu in care a activat aproape un deceniu.

Intr-un interviu, Vladimir Draghia a dezvaluit cum a dat lovitura in imobiliare. „Din facultate am început să caut ocazii şi am reuşit să iau primul casting, într-un serial, unde câştigam 1.000 de euro. Aşa mi-am luat prima maşină, pe care am vândut-o apoi cu 2.700 de euro, bani din care mi-am deschis o firmă. Practic, am scris pe google: afaceri cu 3.000 de euro şi imobiliarele păreau cele mai bune. şi vreo 9 ani mi-am câştigat existenţa din tranzacţii imobiliare”, a dezvaluit Draghia pentru life.ro.

Castigatorul de la Exatlon a explicat, cu alta ocazie, care sunt, in prezent, sursele sale de venit: “Eu am un apartament, pe care l-am cumparat cu banii castigati la un alt concurs tv. Acel apartament este acum inchiriat, iar cu banii pe care-i iau pe el, imi platesc chiria in locuinta in care stau acum cu familia, si imi mai si raman bani. Chiria pe care o iau e dubla fata de cea pe care o platesc, deci restul banilor reprezinta un venit lunar fix”.

Revenit de la Exatln, Vladimir Draghia a dezvaluit cum a dat lovitura in imobiliare. „Mai fac bani din postari pe social media. Sunt tot felul de sponsori care ma abordeaza si o data la doua-trei saptamani am cate o campanie. Poti sa traiesti decent din asta. Inainte de Exatlon aveam circa 50.000 de “followers” pe Instagram, acum am peste 250.000”, a mai marturisit Vladimir Draghia.

Sursa: Stirile KanalD

CITESTE SI: Iată cum arată tabară MagiCAP, locul în care vor ajunge banii lui Vladimir Drăghia, câștigați la Exatlon! Imagini spectaculoase!

Vladimir Draghia va dona toti banii castigati din marele premiu de la Exatlon asociatiei MagiCAMP, condusa de Vlad Voiculescu si Melania Medeleanu.

Ce este de fapt MagiCAMP? Este un proiect umanitar destinat copiilor bolnavi incurabil, care a pornit de la ideea de a le oferi acestora momente fericite. Totul a inceput cu intitiativa lui Vlad Voiculescu a de a transforma casa parintilor lui de langa Pucioasa intr-o tabara pentru copiii care sufera de cancer. Psihologi si medici dar si voluntari care incearca sa aduca zambetul pe buzele copiilor sunt aici in fiecare vara. Aici, micutii uita de boala si suferinta si zambesc din nou. Copiii se catara pe un panou vertical, zboara cu tiroliana, trag cu arcul, fac echitatie, pictura, sport, teatru, canta, etc.

Sursa foto: WOW BIZ

In timp, proiectul s-a dezvoltat, iar la inceputul acestui an, asociatia a inceput sa lucreze la MagicHOME, o casa pe trei niveluri situata langa spitalul oncologic Fundeni si care va asigura un acoperis familiilor copiilor veniti la tratament. Programul a inceput sa functioneze si la Cluj sau Viena si e in plina extindere.

Sursa foto: WOW BIZ

MagicBOX este un alt program dezvoltat de voluntarii de la MagicCAMP, iar acesta si-a propus sa ofere consiliere si sprijin in facilitarea legaturii dintre medic si familii precum si asistenta in situatia in care medicamentele nu se gasesc sau parintii nu si le permit.

Sursa foto: WOW BIZ

Aici vor merge banii de la Exatlon pe care Vladimir Draghia i-a castigat locuind 5 luni in jungla si punandu-si in joc sanatatea pe traseu.