Vladimir Drăghia a dezvăluit secretul despre Ștefan de la Războinici. Motivul pentru care acestuia nu i-ar fi dor de casă. Uite unde locuiește sportivul:

Inainte de culcare, Vladimir Draghia a deschis o discutie despre motivele pentru care #Razboinicii sunt mai „inraiti” si castiga mai multe curse.

Dupa o lunga serie de infrangeri in jocurile strategice pentru Faimosi, cei patru concurenti ramasi in aceasta echipa incearca sa afle de unde li se trage „ghinionul”.

Una dintre cauzele identificate de Vladimir Draghia pentru performantele mai bune ale Razboinicilor este lipsa angajamentelor si a obligatiilor acasa, care le permite sa se arunce „cu capul inainte” la fiecare proba si sa fie cu mintea doar la concurs.

Ca exemplu, Vladimir i-a dat pe Stefan, care e student si locuieste intr-un camin, fara alte obligatii si pe Anda Adam, care avea acasa o familie, un copil de doar doi ani si o cariera muzicala.

CITESTE SI: Secretul din familia lui Vladimir Drăghia pe care nimeni nu l-ar fi bănuit vreodată! Uite cu ce se ocupă de fapt cel mai puternic concurent de la Exatlon! Te așteptai? Fanii au rămas surprinși!

Este om de televiziune, actor, fost sportiv de performanta, tata, dar foarte putini cunosc faptul ca Vladimir este pasionat de design interior. Mai mult, acesta a marturisit ca imbina utilul cu placutul si ca a pornit un nou business, in domeniul imobiliarelor. Vedeta achizitioneaza imobile, le redecoreaza punandu-si amprenta sa personala in fiecare locuinta, iar mai apoi, le inchiriaza.

„Am avut sapte ani o agentie imobiliara, la care am renuntat cand am jucat in telenovele. Iar de vreo doi ani, dupa ce mi-am strans niste bani, mi-am cumparat niste apartamente si acum mie asta imi place, sa ma ocup de design interior. Si asta fac: cumpar apartamente, le renovez, le mobilez si le inchiriez. Eu concep tot interiorul. Cumpar piese de mobilier vechi, le renovez. Tot cumparand, am ajuns sa am un mic business”, spune vedeta.

In conceperea designului interior, vedeta nu se lipseste de un “accesoriu” care pare mai degraba ca ar fi util pe pista de sport, decat pe peretii apartamentelor pe care le decoreaza.

„Imi cumpar biciclete. In fiecare apartament am cate o bicicleta pe perete. Uite, acum nu mai am suficient spatiu si trebuie sa mai cumpar un apartament. Trebuie sa le pun undeva, nu mai unde sa le depozitez”, adauga Vladimir Draghia.