Vilă cu etaj, de zeci de mii de euro, construită de doctorița falsă, Raluca Bîrsan, cu șpaga primită pentru operații

Vila lui Aurel Bîrsan, cel care „se laudă că fata lor e medic la București”

În comuna Șoldanu, județul Călărași, la 15 kilometri de Oltenița, se înalță noua casă a lui Aurel Bîrsan, tatăl Ralucăi. „E, de fapt, casa ei, făcută cu banii din operații!”, spun colegii din Spitalul Județean de Urgență Ilfov.

E o vilă cu etaj și acoperiș cu multe coame, într-o zonă în care majoritatea locuințelor au un singur nivel. Construcția e la roșu, vecinii nu au habar cine stă acolo, însă oamenii din primărie confirmă imediat proprietarul. „E casa la care a lucrat în ultimii ani Aurel Bîrsan”, spun cei din primărie.

Numai până în acest moment casa a înghițit câteva zeci de mii de euro bune. „Familia Bîrsan nu stă tot timpul acolo, de aia n-ați găsit pe nimeni acasă. O folosesc mai mult drept casă de vacanță, ei stau la București. Se laudă că fata lor e medic”.

Vila cu etaj și multe camere e păzită de doi câini. „Noroi sau praf vara, Aurel Bîrsan a făcut reclamații la primărie că îi ajunge praf la locuință când trece vreo mașină”, zic cei din primărie.

Citeşte întreaga ştire: Cum sunt mințite femeile din România să nască prin cezariană, pentru șpagă, prin boli inventate lor și copiilor! La spitalul doctorului fals, rata naşterilor prin cezariană e de 86%, față de 36% media națională