Unde se recuperează Amna de la Survivor România, după ce a fost eliminată

Amna și Lucian Barbu sunt primii concurenți care părăsesc competiția Survivor România 2021. Din cauza problemelor de sănătate cu care se confruntă cei doi după două săptămâni în jungla Dominicană, medicii le-au recomandat să se recupereze câteva zile înainte să plece spre
casă.

După ce au înfruntat condiții vitrege de trai, Amna și Lucian Barbu au posibilitatea, după eliminarea din competiția Survivor România 2021, să se bucure câteva zile de un resort super din Dominicană. În timp ce războinicul se pregătește să se întoarcă acasă joi, cântăreața le-a arătat fanilor de pe Instagram cum arată locul în care se recuperează.
„Trebuie să vă arăt ce priveliște. Doamne, e absolut superb. E raiul pe pământ”,spune ea pe InstaStory.

În imaginile filmate de Amna, se poate vedea priveliștea incredibilă de care se bucură foștii concurenți.

De asemenea, ei dispun de cele mai bune condiții pentru a se putea relaxa înainte să se întoarcă în România.

Amna nu se poate întoarce în România, după ce a fost eliminată de la Survivor 2021, din cauza problemelor de sănătate. Medicii nu și-au dat acordul ca ea să poată zbura, pentru că organismul vedetei este prea slăbit după două săptămâni de competiție.

Totuși, Amna se simte din ce în ce mai bine, prilej cu care le-a spus fanilor că în câteva zile va reveni în țară. „Din cauza problemelor de sănătate, doctorii spun că organismul meu nu e pregătit pentru un zbor atât de lung. Așa că, sunt nevoită să mai rămân câteva zile aici. Abia aștept să pot să vin acasă,”a declarat artista.

„Așa a vrut Dumnezeu să se întâmple și le mulțumesc tuturor susținătorilor de acasă și că au înțeles că eu nu mai pot continuă! Iar colegii mei nu mai sunt colegi sunt prieteni și sunt familie de fapt! Și mai departe o să fiu cea mai fericită când o să ne întâlnim la alte emisiuni sau pe stradă sau în studio! Și vreau să vă aplaud din tot sufletul!

Vă mulțumesc pentru tot ce m-ați învățat! Survivor România e o adevărată experiență pe care merită s-o trăiești și mai departe vă doresc să câștigați mâncare cu toții, știu cât de importantă e că să puteți să continuați! Și sunt sigură că o să va urmăresc de câte ori o să fiu acasă! Da, vă votez! O să vă susțin de acasă! Vă mulțumesc!”, a spus Amna înainte să-și părăsească echipa.

Sursa: wowbiz.ro