Unde se mută Livian de la Puterea Dragostei cu noua sa iubită

Livian își aduce iubita la Cluj și va locui cu ea în garsoniera pe care tată lui, Nelson, o amenajează în acest moment petru fiul lui. Interesant este că aici, Nelson ar fi trebuit să stea împreună cu Bianca, însă câștigătoarea show-ului Puterea Dragostei a preferat să se mute cu chirie în București, acesta fiind, de altfel, și unul dintre motivele despărțiri.

Bianca nu și-a dorit să se mute la Cluj, cu Livian, spre deosebire de frumoasa Florentina care, conform lui Nelson, urmează să devină ”co-locatară” cu Livian. Deloc de neglijat este aspectul că viitoarea noră a lui Nelson se poate trezi oricând pe cap cu acesta. Asta pentru că Nelson însuși se va muta, împreună cu soția lui, în același bloc cu Livian.

La sfârșitul anului trecut, Nelson Mondialu a anunțat că vinde celebrul său apartament din centrul Clujului, acolo unde își făcea majoritatea live-urilor și își achizitionează două imobile într-un bloc dintr-un cartier nou: unul pentru el și altul pentru Livian. El a anumțat atunci că o așteaptă pe Bianca Comănici să vină la Cluj, să le devină vecină. Socoteala de acasă nu se potrivește însă cu cea din târg, așa că Livian se va muta, probabil, cu altă fată.

Nici o problemă pentru Nelson, care oricum nu o avea prea mult la suflet pe Bianca, după ce filmulețele cu ea de la videochat au devenit publice. Zilele trecute, Nelson i-a făcut o primire triumfală Florentinei în familia lui, cu o masă scumpă la restaurant.

Momentan, ”penthouse-ul” lui Livian, așa cum îi spune Nelson, e aproape gata, mai e ceva de lucru la finisaje și însă nu a venit toată mobila, așa că cei doi nu se pot muta încă.

Nelson ar mai putea însă avea o problemă: el nu l-a consultat pe Livian atunci când a vândut apartamentul și nici arunci când a cumpărat două imobile în cartierul cel nou. Câștigătorul de la Puterea Dragostei nu și-a putut ascunde dezamăgirea când a aflat că a fost vândută casa în care a copilărit și de care îl leagă atțtea aminitiri. În această ordine de idei, Nelson a anunțat pe vlogul lui că este dispus să vândă ambele ”penthouse-uri”, după ce acestea vor fi gata, semn că lucrurile să nu fi ieșit exact așa cum își dorea el.