Unde s-a mutat Anca Țurcașiu după divorț? Artista, pregătită de un nou început

Unde s-a mutat Anca Țurcașiu după divorț? Artista este pregătită de un nou început. A spus adio vilei de 300.000 de euro!

La nici o săptămână distanță de la bucuria celor 22 de ani împliniți alături de Cristian Georgescu, Anca Țurcașiu a aruncat bomba în showbiz-ul românesc: divorțează! Actrița și soțul său au decis să o ia pe drumuri separate, lăsând în urmă toate problemele care le-au pus presiune pe căsnicie. Deși vrea să pară puternică, Anca suferă, însă, merge înainte!

În plus, actrița a părăsit vila de 300.000 de euro, din Corbeanca, în care a locuit alături de soțul său, fiind pregătită să o ia de la început. Anca și-a cumpărat un apartament în zona Panduri, în București. Nu este cel mai luxos sau cel mai pompos, ci locul unde acum este liniștită.

”Anca a mai locuit o vreme la Corbeanca, după divorț, dar înainte să plece la mare și-a cumpărat un apartament într-un bloc rezidențial, situat în aceeași zonă, unde s-a obișnuit”, a declarat un apropiat de-al artistei pentru click.ro.

Despărțirea de locuința în care a locuit timp de 22 de ani a fost cu atât mai grea pentru vedetă, din cauza faptului că era decorată chiar de ea. Pentru ca totul să iasă ca la carte, actrița făcuse chiar și un curs de design interior, iar amenajarea propriei locuințe a fost Licența de absolvire.

Sursa: spynews.ro