Ce casă frumoasă are Diana Dumitrescu

Diana Dumitrescu se numara printre concurentii noului sezon Ferma Vedetelor. Diana Dumitrescu a cucerit publicul prin carisma ei si simtul umorului, iar experientele inedite sunt provocarile ei preferate pentru testarea limitelor. “Abia astept sa traiesc aceasta experienta! Sper sa fie frumos si amuzant, sa invat lucruri noi si, de asemenea, sper sa cunosc oameni frumosi. Poate se vor lega si noi prietenii. Hai, Doamne ajuta!”, a declarat Diana Dumitrescu.

Diana Dumitrescu este extrem de fericita ca a reusit sa isi amenajeze un loc special pentru ea in noua sa locuinta. Ea are asadar un loc special pentru citit de care este foarte mandra.

„Coltul meu de citit/relaxare e gata! Sunt atat de fericita si ma simt atat de bine! Fericita acasa!” a scris Diana pe Facebook.

Sursa: stiri.magazinuldecase.ro

CITESTE SI: Toată lumea o cunoaște pe Narcisa Suciu, dar știai în ce lux se răsfață? S-a întors în țară pentru „Ferma Vedetelor”, dar în Finlanda trăiește la marginea pădurii, într-o vilă absolut superbă! Uite cum arată locuința cântăreței:

Narcisa Suciu s-a mutat, in urma cu mai bine de opt ani in Finlanda, atunci cand s-a casatorit cu Veikko Miettinen.

Narcisa si-a luat fiica, Daria si s-a mutat definitiv in Finlanda. In ultimii ani a revenit in tara doar pentru cateva concerte si ca sa se intalneasca cu prietenii. Narcisa a povestit ca l-a intalnit pe Veikko pe internet. “Veikko este antropolog, dar nu lucreaza in acest domeniu. El se ocupa de jocurile pentru tablet. Mi-a placut la el ca nu stia cine sunt. Eu nu eram sigura daca lumea ma place cu adevarat pe mine sau pentru ca sunt artista, atata cat am fost”, a spus Narcisa, despre actualul ei sot.

Asa arata casa in care sta Narcisa Suciu:

Acum, artista locuieste cu fiica sa, cu Veikko si cainele lor, intr-o casa mare, cu o curte imensa, aflata undeva la marginea unei paduri. Narcisa posteaza des filmulete in care arata frumusetea curtii sale, unde mai bine de jumatate de an este zapada. In aceste filmulete se vede curtea imensa, dar si imprejurimile de vis ale casei unde locuieste cantareata.

In Finlanda, Narcisa Suciu, care acum se numeste Narcia Miettinen, nu canta pentru ca nu o lasa fiica ei. „Dariei i-a placut cand am ajuns acolo ca eram doar mama ei si ca lumea nu stia cu ce se ocupa mama ei”, a povestit Narcisa.

Sursa: stiri.magazinuldecase.ro, wowbiz.ro

CITESTE SI: Este cea mai puternică femeie din România, dar trăiește într-un apartament amărât cu două camere, cumpărat prin credit ipotecar! Uite unde locuiește Laura Codruța Kovesi:

Sefa Directiei Nationale Anticoruptie nu epateaza la capitolul case, locuind intr-un apartament modest, cu doua camere.

La doar 44 de ani, sefa Directiei Nationale Anticoruptie este considerata cea mai puternica femeie din Romania, functia pe care o ocupa si felul de a fi al Laurei Codrutei Kovesi transformand-o intr-un personaj public de prima mana, in care romanii au foarte mare incredere.

Nascuta pe 15 mai 1973 la Sfantu Gheorghe (judetul Covasna), Codruta Kovesi a bifat pana acum un divort, pronuntat in 2007, prilej cu care s-a ales la partaj cu 70.000 de euro, partea ei din vanzarea unui imobil din Sibiu pe care Eduard, fostul ei barbat, l-a vandut cu 200.000 de euro. In anul divortului, Kovesi si-a achizionat printr-un credit ipotecar si apartamentul in care sta si in zilele noastre, o locuinta cu doua camere.

Interesant este faptul ca – in ciuda notorietatii si a importantei functiei – sefa DNA a ales ca apartamentul de 55 de metri patrati sa fie in Sectorul 5, foarte aproape de intersectia Rahova cu Ferentari! Potrivit declaratiei de avere, Laura Codruta Kovesi traieste doar din salariul de procuror sef al DNA, care inseamna circa 13.000 de lei pe luna.

Laura Codruţa Kovesi nu mai reuşește să pună bani de-o parte, pentru că are cheltuieli mari. O arată declaraţia de avere a şefei DNA, din conturile căreia s-au evaportat peste 6.000 de euro şi 3.800 de lei.

Kovesi nu a mai avut încasări din cursurile plătite din fonduri europene, aşa că se bazează acum doar pe salariu.

Șefa DNA încasează lunar puţin peste 3.000 de euro.

Declaraţia de avere a procurorului-şef al DNA a fost urmărită şi de israelienii de la Black Cube. S-a vorbit atunci despre posibile conturi bancare în Elveţia şi Cipru, unde Kovesi şi-ar fi depozitat bani primiţi din alte surse, însă acest lucru n-a fost demonstrat până acum.

Ce s-a schimbat în averea lui Kovesi:
– Are acelaşi apartament cumpărat în 2007.
– A cheltuit 6.400 de euro dintr-un depozit pe care îl avea la BRD.
– Are cu 3.800 de lei mai puţin în conturile curente.
– Nu a mai primit bani pentru participare ca expert la programe europene. În declaraţia de avere anterioară apăreau aproximativ 4.000 de euro obtinuţi astfel.
– primeşte anual un salariu de aproximativ 190.000 de lei. În medie, salariul lunar este de aproximativ 15.000 de lei.

Sursa: antena3.ro

CITESTE SI: Uite ce vilă impozantă și-a construit Tudorel Toader, într-un cartier de lux! Totul este ascuns pe numele fiului său! Palatul pe care îl deține l-a achiziționat la preț de garsonieră!

Ministrul Justiției Tudorel Toader și-a pus averea la adăpost pe numele fiului, Ionuț Alexandru Toader. În câțiva ani, Toader a pus mâna pe un mic domeniu în Copou, format din două case și o suprafață de teren. Pentru o casă de peste 100 metri pătrați și terenul aferent, Toader ar fi achitat doar 60.000 de euro. Banii au fost plătiți din contul actualului ministru, dar achiziția a fost făcută pe numele fiului acestuia. La fel a procedat și cu vila pe care a donat-o la stadiul de fundație aceluiași fiu. Conform actelor, construcția a fost finalizată de către Ionuț Alexandru Toader, care la acea vreme era un simplu student în vârstă de 20 de ani. În prezent, cele două case de pe strada Pinului nr. 8 și nr. 8A împart aceeași curte, formând reședința familiei Toader. Tranzacțiile imobiliare au fost realizate în anii 2009 și 2013, perioadă în care Tudorel Toader era judecător la Curtea Constituțională.

În numele tatălui

Ieșeanul Tudorel Toader, ministru al Justiției și rector-suspendat al Universității Al. Ioan Cuza, este un om înstărit, proprietar al mai multor terenuri și case atât în Iași cât și în județul Vrancea, unde s-a născut și a copilărit.

În perioada 2009 – 2013, pe când era judecător la Curtea Constituțională și decan al Facultății de Drept, Tudorel Toader a pus mâna pe mai multe imobile situate într-o zonă selectă a Iașului, în cartierul Copou, pe strada Pinului. Este vorba de o strduță liniștită, adiacentă străzii Lascăr Catargii, în apropierea Institutului Regional de Oncologie și a Corpului B al Universității Cuza.

Toader a fost rapace și dibace. În numai câțiva ani, a pus mâna pe două vile, de care s-a debarasat imediat, doar scriptic. În acte, acestea aparțin fiului său, Ionuț Alexandru Toader.

Vilă în Copou la preț de apartament

În decembrie 2013, chiar de Crăciun, Toader a pus mâna pe o casă cu o suprafață construită de peste 100 metri pătrați și pe terenul aferent, plătind doar 60.000 de euro. Banii au fost plătiți din contul lui Tudorel Toader, dar proprietar a devenit fiul acestuia, Ionuț Alexandru.

Toader s-a mișcat foarte repede. La numai două săptămâni de la decesul proprietarului, a cumpărat moștenirea. Actele au fost semnate în a treia zi de Crăciun, pe 27 decembrie 2013.

Proprietara casei de pe strada Pinului nr. 8A, Eleonora Zavate a decedat pe 11 decembrie. După numai o săptămână, pe 18 decembrie, a fost întocmit certificatul de moștenitor pentru Victor Zavati și Magda – Călina Bârlean. Pe 27 decembrie aceștia au vândut întrega moștenire către Ionuț Alexandru Toader.

Tudorel Toader a semnat actul de vânzare – cumpărare în calitate de PROCURATOR DE FONDURI (DONATOR), iar fiul acestuia în calitate de CUMPĂRĂTOR și DONATAR.

„Prețul vânzării moștenirii este de 60.000 de euro, echivalentul actual a 267.600 lei, sumă cu următoarea modalitate de plată: suma de 30.000 euro s-a achitat cu acordul ambilor vânzători, astăzi 27 decembrie 2013, prin virament bancar din contul (…) deschis la BRD – GSG SA – Agenția Madrid Iași, cont disponibil în euro (al cărui titular este domnul Toader Tudorel), în contul (…) deschis la BRD GSG SA – Agenția A. Panu Iași, cont al cărui titular este vânzătorul Bârlean Magda Călina (…)”, se arată în contractul de vânzare-cumpărare.

Diferența de bani a fost achitată ulterior, până la finalul lui 2014.

Ca la 20 de ani, student cu vilă

Anterior tranzacției ce a fost prezentată în rândurile de mai sus, familia lui Tudorel Toader a ridicat o vilă cu două etaje pe strada Pinului. Tudorel Toader și soția acestuia, Elena, au cumprat terenul, au obținut autorizație de construire și au adus vila la stadiul de fundație. Din această etapă, proprietatea a fost donată fiului Ionuț Alexandru Toader, care, conform documentelor, ar fi finalizat clădirea.

„Eu, Toader Ionuț Alexandru accept donația făcută de părinții mei, Toader Tudorel și Toader Elena pentru suprafața de 170,13 mp din intravilanul municipiului Iași, strada Pinului nr. 8, județul Iași, cu toate amenjările constructive (fundație betonată pentru casă de locuit, împrejmuire etc) și dotările funcționale de care dispune și pentru construcția garaj, cu datele de identificare cadastrală redate mai sus în condițiile prezentului contract cu care sunt de acord”, se arată în actul de donație semnat la data de 5 ianuarie 2009.

Doi ani mai târziu, în 2011, conform evidețelor Primăriei municipiului Iași, este realizat procesul verbal de recepție la terminarea lucrărilor în prezența lui Tudorel Toader și a fiului său.

Sursa: stiri.magazinuldecase.ro, 7est.ro