Un tânăr și-a construit o căsuță ca în „Stăpânul Inelelor”. Camerele sunt FASCINANTE în interior!

Un tânăr din Marea Britanie și-a construit în curte o căsuță subterană superbă care pare desprinsă din filmul „Stăpânul inelelor”, scrie publicația boredpanda.com.

Căsuța de sub pământ seamnă foarte mult cu locuința hobiților Bilbo și Frodo Baggins, personajele principale din seriile de filme „Hobitul” și „Stăpânul inelelor”.

În vârstă de 30 de ani, Ashley Yeates locuiește în Bedford, Anglia, și este expert în design și construcții.
După ce un copac din curtea lui a murit, lăsând în urmă un mare gol, Ashley Yeates a decis să construiască în locul lui o căsuță subterană care să semene cu cele descrise de scriitorul J. R. R. Tolkien (1892 – 1973), autor al seriilor fantastice „Hobitul” și „Stăpânul inelelor”, care au stat la baza filmelor din anii 2000.

Construirea casei a durat aproximativ un an de zile, iar rezultatul este cu adevărat spectaculos.

Pentru ca locuința să nu fie afectată de infiltrații de apă, Yeates a izolat-o cu mai multe straturi impermeabile și a folosit fier pentru a acoperi locurile în care panourile din lemn se întâlneau.

Căsuța are o structură de lemn, iar intrarea este rotundă – așa cum era și ușa de la locuința hobiților. În interior se ajunge pe o scară, iar aici se află mai multe rafturi pentru cărți și o banchetă.

La finalul proiectului, tânărul a pus gazon pe acoperișul și pe lateralele casei.

O casa aici costa pana in 2.500 de lei. Multe dintre ele sunt aproape niste ruine, insa cineva cred ca locul va fi din nou populat.
Asa se face ca un sas din orasul Victoria a descoperit satul, in timp ce se plimba cu motocicleta si i-a venit ideea sa ridice o pensiune. Proprietarul traieste in Germania, iar pana acum a cumparat jumatate din sat. Planul sau de afaceri in turism se intinde pe suprafata a sapte case. In proiect mai sunt cuprinse un sanatoriu si o piscina cu sauna.