Un stil de viață mai relaxant la Brașov pentru proprietarii din ansamblul rezidențial Stejeris

Te-ai gandit cum ar fi sa iti bei cafeaua de dimineata în timp ce admiri priveliștea Brașovului? Sa te simti ca in vacanta in fiecare zi, bucurandu-te de un spatiu luminos si cu multa verdeata. Dar cum ar fi sa te intorci seara acasa si sa citesti o carte la fereastra care da spre varful Tampa? Sa intri in oaza ta de relaxare dupa birou, dar sa fii de fapt chiar acasa.

Majoritatea dintre noi petrece timpul acasa intr-un mediu destul de inchis, fara a arunca o privire pe fereastra, pentru ca privelistea e reprezentata de cele mai multe ori de o parcare si de alte blocuri aliniate in fata.

Proiectul Stejeris are un concept clar, format din cladiri cu regim mic de inaltime, cu o densitate redusa de constructii pe teren si cu mult spatiu verde, comun sau privat. Orientarea spre sud a tuturor apartamentelor asigura un nivel de insorire maxim, cu mult timp de luminare naturala si cu ore bune de relaxare, meditatie, aer curat, chiar acasa.

Parcarile subterane sau cele exterioare sunt mai multe decat numarul de apartamente asigurand un confort tuturor proprietarilor. Spatiul comun de relaxare din mijlocul ansamblului cuprinde si un loc de joaca, dar si banci potrivite pentru odihna in aer liber. Pasarela proprie care ofera o priveliste magnifica spre oras si padurile din imprejurimi este un beneficiu pentru toti locatarii.

Indiferent de marimea apartamentului sau de cladirea in care este plasat, proprietarul se bucura de o priveliste spectaculoasa chiar din living. Spatiul de zi deschis, dar cu posibilitate de compartimentare, variaza intre 40 si 80 mp utili, cu pereti din geam catre oras si padure. Indiferent de anotimp, privelistea ramane un avantaj extraordinar pentru locuintele din Stejeris.

Mixul de apartamente cuprinde apartamente cu 2, 3 si 4 camere, dispuse clasic pe un singur nivel, dar si apartamente speciale, de tip duplex, dispuse pe 2 niveluri cu un plus de spatiu privat in exterior, sub forma de gradina sau terasa spatioasa. “Ca la casa, in centrul orasului” este senzatia care se desprinde din duplexurile din Stejeris cu acces separat. In Stejeris, la ultimul nivel, sunt situate apartamentele de tip penthouse, care impresioneaza printr-o arhitectura deosebita, cu living pe 2 niveluri si o fereastra inalta de 6 m.

Redesign Real Estate este compania care dezvolta in Brasov proiectul rezidential premium, Stejeris. Cu o experienta pe plan local, dar si international, echipa de arhitecti de la Redesign a pornit in 2007 pe calea dezvoltarilor proprii rezidentiale. Ambitia echipei este sa aduca pe piata un produs superior cu un puternic concept arhitectural, urmarit de la proiectare, pana la constructie si finisare. Stejeris se caracterizeaza prin apartamente cu spatii mari, cu multa lumina naturala si o priveliste deosebita.

www.stejeris.ro