Un celebru interlop din Teleorman și-a uimit toți vecinii cu vila pe care și-a construit-o! Și-a făcut tribunal acasă! Cum arată vila enormă

Un celebru interlop din Teleorman și-a făcut tribunal acasă. Dan Finuțu, decedat acum aproape șase ani, a rămas în amintirea locuitorilor din comuna Buzescu prin edificiul opulent pe care l-a ridicat în timpul vieții. Dan Finuțu și-a construit casa identică cu Judecătoria din Caracal, o copie 1:1 a instituției care l-a condamnat!

Vila lui Dan Finutu, pe numele său real Dan Stan, originar din comuna Buzescu, este o copie fidelă a Judecătoriei din Caracal, relatează stiridearges.ro.

Cu mulți ani în urmă, el a decis să contruiască casa-de fapt o vilă enormă- după modelul clădirii în care funcționează instituția care l-a condamnat la închisoare, și anume Judecătoria Caracal.

Construcția de la Buzescu păstrează elementele clădirii din Caracal, coloanele, geamurile,toate elementele fiind identice. Singura modificare este mesajul afișat pe fațadă, unde în loc de „JUDECĂTORIE”, interlopul a scris „DAN-FINUTU-2003”.

În momentul decesului, în anul 2012, Dan Finuțu avea o avere estimată la patru milioane de euro. Interlopul a fost înmormântat într-un cavou mai..special, o altă copie la scară mai mică a aceleiași clădiri.

Sursa text: libertatea.ro

Sursa foto: stiridearges.ro