Un bărbat și-a spălat mașina cu bicarbonat de sodiu și a avut o mare surpriză! Iată ce a observat

Bicarbonatul de sodiu nu lipseste din casa celor care obisnuiesc sa faca prajituri, dar putini sunt cei care stiu la ce mai poate fi folosit acest ingredient! Un sofer a decis sa isi spele masina cu bicarbonat de sodiu si a trait un adevarat soc! Ce a descoperit?

Un barbat a decis intr-o zi sa faca un experiment incredibil si sa isi spele masina folosind o laveta, bicarbonat de sodiu si o sticla de apa. Mai exact, omul a amestecat cateva linguri de bicarbonat de sodiu cu apa si, cu pasta obtinuta, a folosit laveta ca sa stearga masina. Mizeria a disparut ca prin minune, fara sa fie nevoie de frecat sau de alte solutii.

Pentru cei care nu stiu, bicarbonatul de sodiu (cateva linguri adaugate intr-un lighean cu apa) te scapa simplu si rapid de mirosul neplacut al picioarelor, dar te si ajuta sa scapi de petele de pe haine sau de pe covor.

Poti folosi bicarbonat de sodiu amestecat cu apa pentru a degresa diferite suprafete din bucatarie sau pentru a reda luciul bijuteriilor din argint. Amestecat cu pasta de dinti. Acest ingredient poate contribui la albirea dintilor. Bicarbonatul de sodiu amestecat cu miere este un bun remediu pentru gripa sau cistita si consumul regulat te ajuta sa tii infectiile la distanta!