Un bărbat a găsit un cimitir vechi, uitat de 200 de ani. Dar când a dat iarba la o parte, a rămas fără cuvinte. Uite ce se ascundea acolo: Este ireal!

George VanMeter este un american din localitatea Fenton, Missouri. El se întorcea de la muncă într-o zi, când a luat-o pe altă rută decât cea obişnuită. A văzut pancarta unui cimitir, dar nu era niciun mormânt în raza vizuală.

A intrat în respectiva curte, a dat iarba la o parte şi a descoperit că, de fapt, acolo se găseau mai mult morminte, dar erau uitate de sute de ani. Buruienile şi iarba crescuseră peste aceste locuri de veci, din cauza neglijenţei autorităţilor. Având în vedere că majoritatea celor 50 de morminte fuseseră săpate acolo în anii 1800, morţii nu mai avea rude apropiate în viaţă, care să le îngrijească gropile.

Lui George VanMeter i s-a făcut milă de acest cimitir şi a decis să îngrijească el acele locuri de veci, fără nicio recompensă din partea primăriei. A spus că face acest lucru din respect pentru memoria oamenilor îngropaţi acolo şi a îndemnat, pe Facebook, şi alţi vecini să-i urmeze exemplul.

Cum arată cimitirul vechi de 200 de ani găsit de american: