Uite cum și-a închis un român balconul de la parter! Toată Europa râde de blocul din Brăila! Ai mai pomenit așa ceva?

Internauţii au viralizat imaginea unui bloc cel puţin ciudat, care ar exista în Brăila. Un proprietar şi-a închis balconul de la parter în aşa fel încât l-a „înghiţit” şi pe vecinul de deasupra, dar ce e mai interesant e că proiectul luI aduce cu un castel.

Un om din Brăila şi-a dorit, probabil, toată viaţa castelul lui sau, cel puţin, să stea la curte. Cum nu i-a reuşit asta, şi-a improvizat ceva asemănător la bloc. Este curios cum a obţinut autorizaţie de la primărie pentru o asemenea construcţie, dar cert e că utilizatorii de Facebook şi Instagram i-au făcut casa celebră.

Cum arată castelul de la bloc:

Sursa: realitatea.net

CITESTE SI: Această locuință a devenit o atracție turistică în Arad! Are păianjeni la poartă, clovni înfricoșători în geam și un tricolor pe acoperiș. Uite cum arată:

Are paianjeni la poarta, clovni infricosatori in geam si un tricolor pe acoperis. Unde mai pui ca doi ochi uriasi vegheaza din copac intreaga strada.

Nu e vorba de casa groazei de la Disneyland, ci despre o locuinta care a devenit atractia turistica a unei comune din Arad!

Bine ati venit in comuna Vladimirescu de langa Arad. Obiectiv principal: aceasta casa care l-ar face pe Apolodor din Damasc sa se rasuceasca-n mormant!

Nici nu stii la ce sa te uiti mai intai: la acoperisul tricolor ori la statuile din curte? Ca de intrat pe poarta, chiar ca nu-ti vine!
De parca n-ar arata destul a pom de Craciun, gospodaria are-n varf in loc de stea, un drapel ca al piratilor. Mai jos, sta ca-n aer, o bicicleta. In fata unei asemenea minunatii, nu putini sunt cei care se opresc din drum!

Slava Domnului, casa nu e opera vreunui decorator cu diploma! Ce vedeti e opera unui tanar speolog. A vrut sa renoveze casa batraneasca a bunicilor si sa ii dea o alta infatisare, asa ca si-a pus imaginatia la contributie. Gusturile nu se discuta! Cert este ca decorul unic al casei a adus faima nationala localitatii aradene.