Uite cum arată vila de 10 milioane de euro în care locuiește Mădălina Ghenea, împreună cu fiica și cu iubitul. „Palatul” este protejat de sisteme de securitate de ultimă generație!

Madalina si-a gasit fericirea prin intermediul unor prieteni comuni care i-au facut cunostinta cu Matei Stratan, un tanar educat, fiul milionarului Dan Stratan, posesorul unei averi estimate de presa din Iasi, orasul lui natal, la 200 de milioane de euro.

Supranumit „Mister Cash”, abilul om de afaceri despre care se spune ca ar fi un geniu financiar, este cult, un mare iubitor de arta si totodata galant cu femeile, trasaturi pe care le-a mostenit de altfel si baiatul lui, Matei.

In aceasta vila de 10 milioane de euro se va muta Madalina Ghenea impreuna cu fiica si cu iubitul. Imobilul este acum in renovare | FOTO EXCLUSIV!

Printre proprietatile afaceristului se numara un iaht in Grecia, o vila in pitoreasca in Toscana si un imobil somptuos in centrul Capitalei.

“Palatul” ridicat in 1935 valoreaza in jur de 10 milioane de euro. Parterul serveste ca sediu al fimelor lui Stratan, iar etajul este amenajat ca locuinta, cu mobilier de epoca, obiecte de arta rare si o colectie de carti vechi de care Madalina a fost fascinata.

In aceasta vila de 10 milioane de euro se va muta Madalina Ghenea impreuna cu fiica si cu iubitul. Imobilul este acum in renovare | FOTO EXCLUSIV!

Cum era firesc, vila este protejata de sisteme de securitate de ultima generatie si este impanzita de camere de supraveghere.

In prezent, cladirea se renoveaza urmand ca in cateva luni sa le serveasca drept locuinta tinerilor parinti. Madalina a nascut o fetita superba in urma cu doua luni si micuta este deja rasfatata familiei. Mostenitoarea lui Stratan are un dressing cat un apartament desi hainele care ii vin astazi ii vor fi mici peste o saptamana.

Sursa: wowbiz.ro

 

CITESTE SI: Uite în ce lux se răsfață Mădălina Ghenea în vila pitorească din Italia. Interiorul vilei este spectaculos!

Mădălina Ghenea este tratată ca o regină de iubitul ei, Matei Stratan!

Mădălina Ghenea trăieşte cea mai frumoasă perioadă din viaţa ei! Fotomodelul şi-a găsit liniştea alături de Matei Stratan, fiul milionarului Dan Stratan.

Fotomodelul se simte foarte bine în casa pusă la dispoziţie de iubitul ei şi nu de puţine ori s-a oferit să împărtăşească prietenilor virtuali imagini din ea. Chiar una dintre primele imagini în care apare împreună cu tatăl bebelușului este realizată în living, acolo unde se află pianul la care aceştia cântă împreună în fotografie.

Villa Maggi, proprietatea familiei lui Matei Stratan şi locul unde acesta s-a stabilit cu mama copilului, Mădălina Ghenea, este situată în inima Toscanei, în zona arheologică numită San Polo.

Imagini senzaţionale din vila familiei Stratan

San Polo este situat la o altitudine de 340 de metri, la o distanţă de numai câţiva kilometri de centrul Arezzo. San Polo este o zonă arheologicală importantă, renumită pentru arcurile din marmură policromatică şi a coloanelor din granit, ce datează din perioada etruscă.

Numele vilei în care locuieşte fotomodelul şi iubitul ei, Villa Maggi, provine de la o veche familie de avocaţi aristocraţi, care au deţinut-o preţ de două secole. În perioada renascentistă, vila a purtat numele de Villa Ruscelli, de la numele unei alte familii de nobili din Arezzo. Villa Maggi are o privelişte impresionantă asupra oraşului Arezzo, fiind situată pe dealurile Toscanei. Villa Maggi a fost îmbogăţită de-a lungul timpului cu diverse elemente arhitecturale şi structurale până la sfârşitul secolului XIX – începutul secolului XX.

Imagini senzaţionale din vila familiei Stratan

Vila Maggi a fost construită de arhitecţii Paciarelli Cavalier şi Arturo Magi, fiind considerată un simbol al libertăţii, unde eleganţa clasică şi stilul sofisticat sunt îmbinate cu succes. Casa familiei lui Matei Stratan are un parc de măslini verzi ce se întinde pe mai bine de trei hectare.

Sursa: cancan.ro