Uite cum arăta dormitorul lui Ion Dolănescu și mai ales camera în care acesta compunea! La asta sigur nu te așteptai să vezi!

Ion Dolănescu, care a încetat din viaţă în urmă cu opt ani, a avut o viaţă de roman. A iubit cu patos trei femei şi îi plăcea să petreacă. La evenimentele din Str. Caimatei, casă pe care a moştenit-o fiul său cel mare, Ionuţ Dolănescu, veneau zeci de colegi de breaslă, alături de care Ion chefuia până în zori.

Însă şi la vila sa din Sinaia răsunau muzica şi voia bună. Click! l-a însoţit pe Dragoş Dolănescu la casa de vacanţă din Sinaia a artistului.

În dormitorul lui Ion Dolănescu de la Sinaia au mai rămas un pat vechi şi două perne mici, o noptieră, un tablou realizat de ”Finul de la Garoafa” al artistului şi o sobă de teracotă. De altfel, aproape în fiecare cameră există şi câte o astfel de sobă, însă încălzirea a fost întreruptă din momentul în care cei doi fraţi au început să se războiască prin tribunale.

Lângă dormitorul regelui muzicii populare este o cameră de zi, în care acestuia îi făcea plăcere să stea şi să compună melodii. Şi aici mai sunt încă câteva obiecte de mobilier, rămase neatinse.

”Aici e dormitorul lui tata, iar aici camera în care compunea melodii în ultimii ani din viaţa lui. Îi plăcea să stea şi să se uite pe fereastră, să vadă muntele”, ne-a spus Dragoş.

Ion Dolănescu a murit la 65 de ani în martie 2009. De atunci, cei doi fii ai săi, Ionuţ şi Dragoş, s-au războit prin tribunale până în luna iulie a acestui an.

Ionuţ a moştenit vila din Caimatei şi drepturile de autor, iar Dragoş, casa de la Sinaia şi mai multe terenuri în Ilfov, Prahova şi Dâmboviţa.

Sursa: click.ro

CITESTE SI:

Ionuț Dolănescu, trăiește pe tărâm american. În casa lui e numai lux, dar este incredibil unde e poziționată. Fabulos cum arată locuința…

Ionuț Dolănescu e pasăre rară prin România, fiindcă, deși are casă aici, petrece cea mai mare parte a anului în SUA, țara de adopție. Pe tărâm american, cântărețul duce o viață de invidiat.

Ca și mama lui, apreciata interpretă Maria Ciobanu, care s-a mutat alături de Camelia Filip, sora solistului, în Los Angeles, California, Ionuț a fost convins de familia să investească într-o casă pe teritoriu american, pe care a dat circa 250.000 dolari.

“Îmi iubesc țara nespus, însă, pentru viitorul copiilor mei, Statele Unite reprezintă o opțiune mult bună. Este mai tot timpul cald, iar spre bucuria copiilor mei, lângă noi se află unul dintre cele mai mari parcuri de distracții din lume, Walt Disney World”, ne-a declarat Ionuț, care e atât de mândru este de costumul popular românesc, încât se îmbracă în ie cu brâu la toate întâlnirile și petrecerile românilor inclusiv la slujbele bisericii ortodoxe din oraș!

Oricât ar fi de ocupat cu cariera – până la urmă, el aduce bani în casă și asigură viața în lux a întregii familii -, Ionuț e foarte atent cu educația celor mici. “Iancu este prea mic pentru cursuri, va împlini trei ani, însă Ioana Maria și Vlad Ionuț sunt înscriși la școală, în Celebration, Orlando, să învețe limba engleză și să se familiarizeze cu sistemul de învățământ american.

Ei vin în țară, în România, odată pe an, cu mine și Doinița, pe perioada verii”, a povestit pentru Libertatea fiul preferat al regretatului Ion Dolănescu.