Uite cum arată „colțul de Rai” al îndrăgitei Simona Halep. Are o vilă de 600.000 de euro și tocmai și-a amenajat o curte de vis!

Simona Halep este un nume despre care se vorbeste in termeni elogiosi in toate colturile lumii.

Constanteanca este sportiva care a facut tenisul din Romania din nou vizibil la nivel mondial, tanara de 26 de ani conducand in prezent clasamentul WTA si avand in vitrina marele trofeu de la Roland Garros. Este numarul 1 si dupa numeroase turnee are o avere estimata la 20-22 de milioane de euro.

In urma cu un an, tanara a intrat in topul celor mai bogati 300 de romani si are deja in derulare afaceri cu potential.

Protagonista noastra a cumparat un hotel din Poiana Brasov, cu aproximativ doua milioane de euro, si a inceput constructia unui complex rezidential, la malul marii, multe dintre apartamente fiind deja vandute.
Tot in Constanta, tenismena detine o cafenea in care a investit in jur de 600.000 de euro.

FOTO: wowbiz.ro

Ei bine, tanara noastra milionara ar putea sa se stabileasca in orice oras al Pamantului si sa aiba un trai de huzur dupa ce se va retrage din activitate.
Ea a preferat insa sa-si ridice o vila cocheta la Constanta, langa Delfinariu, intr-o zona “pestrita” a orasului. Strada respectiva este impanzita cu locuinte darapanate unde locuiesc multi cetateni rromi, dar portiunea unde se afla proprietatea Simonei este linistita, cu multa verdeata si vecini cuviinciosi.

FOTO: wowbiz.ro

Vila impozanta are si o curte care a fost amenajata de curand. In ziua cand am realizat aceste imagini, cativa muncitori tocmai plantasera niste flori superbe in curte si aruncasera mai multe lopeti cu pamant pe strada, intr-o cuva.
Mare iubitoare a naturii, protagonista noastra a vrut neaparat multa verdeata si culoare langa casa ei, iar dorinta i-a fost indeplinita.
Are “coltul ei de Rai” unde se poate relaxa dupa un turneu solicitant, exact cum merita o campioana.

FOTO: wowbiz.ro

Sursa: wowbiz.ro