Uite cum arată cea mai mică garsonieră din România: Are doar 6 mp, dar se află într-o zonă foarte selectă!

Uite cum arată cea mai mică garsonieră din România: Are doar 6 mp, dar se află într-o zonă foarte selectă! Proprietarul o vinde la preț de chilipir! Nu o să-ți vină să crezi cât cere pe ea:

Un proprietar a scos recent la vânzare probabil cea mai mică garsonieră din București. Are o suprafață utilă de doar 6 mp. Aceasta se află chiar în centrul Bucureștiului, iar persoanele interesate o pot cumpăra cu doar 7.000 de euro.

Potrivit anunțului de vânzare, “minigarsoniera” confort 3 se află la demisolul înalt al unei bloc din 1936 cu 4 etaje situat la circa 8 minute de stația de metrou Piața Universității și de kilometrul 0 al Capitalei.

Cum arată cea mai mică garsonieră din București? Are 6 mp, dar se află la doi pași de kilometrul 0 al Capitalei

„Minigarsoniera” se află în apropierea Pieței Universității. Este probabil cea mai mică garsonieră din București.

Locuința, renovată complet, nu este mobilată, iar dușul se află în cameră și are scurgere în pardoseală. Toaleta este la comun cu alte 2 garsoniere.

Persoanele interesate pot achiziționa toate cele 3 spații cu suma de 12.000 de euro.

Garsonieră cu 11.000 de euro la 10 minute de Piața Universității!

„Minigarsoniera” prezentată mai sus nu este singura locuință cu o suprafață utilă destul de restrânsă care se vinde la preț mic, deși se află în zona centrală a Capitalei.

În clădirea cu 4 etaje în care se afla restaurantul Izvorul Rece din zona Pache Protopopescu se vând 4 garsoniere cu suprafețe utile cuprinse între 9 și 12 mp la prețuri care variază între 11.000 de euro și 14.000 de euro.

Vezi AICI anunțul de vânzare!

Sursa: libertatea.ro

 

CITESTE SI: Îți vine să crezi că cineva chiar locuiește aici? Arată ca un ou ciudat și plutitor, dar te asigur că e dotată ca o garsonieră. Uite cum arată în interior:

Proiectarea si realizarea neobisnuitei locuinte a costat 40.000 de lire sterline.

„Oul Exbury”, asa cum este cunoscuta locuinta plutitoare, este opera artistului britanic Stephen Turner, in varsta de 58 de ani, care a lucrat si a locuit in interiorul creatiei sale timp de un an.

Pare o piesa de recuzita dintr-un film science fiction, dar este, de fapt, o dovada de maiestrie inginereasca, fiind nevoie de o echipa speciala de proiectare care sa implementeze designul artistului. Fiecare jumatate a oului este formata din doua invelisuri de lemn, intre care se afla o membrana impermeabila, care face ca structura sa nu ia apa.

Intocmai ca un ou, structura este mai lata in spate, pentru a permite instalarea unor dulapuri, a unui birou si a unei bucatarii miniaturale. In spate, se afla si baia iar sub podea sunt rezervoarele de balast si de apa.

In partea ascutia a „Oului” se afla patul iar deasupra acestuia se afla singura fereastra, un hublou panoramic curbat.

Iata cum arata interiorul:

CITESTE SI: Când au văzut că a găsit o rulotă veche și părăsită pe marginea drumului, familia a început să râdă de el. Acum nici nu o mai recunoști! Oricine și-ar dori să locuiască în ea!

Un tanar cu imaginatie a reusit sa transforme o rulota veche si murdara intr-o locuinta de vis.

Rulota veche arata chiar mai rau pe interior, cu cateva obiecte de mobilier mancate de carii, dar in numai cateva zile barbatul a reusit sa-i o transforme complet.

Asa arata rulota la inceput:

Interiorul era intr-o stare si mai proasta:

Mobilierul era vechi, lemnul ros de carii, iar prizele atarnau pe perete:

Renovarea a durat cateva zile, dar in final a meritat tot timpul si banii investiti:

Exteriorul a fost poleit si vopsit, iar acum rulota arata ca noua:

Este aproape imposibil sa-ti dai seama ca este vorba despre aceeasi rulota:

Imaginile au fost publicate pe Reddit: