Uite cum arată casa Vicăi Blochina! Vedeta a reușit să transforme un banal apartament de bloc să pară o vilă extrem de scumpă!

Vica Blochina a arătat că are bun gust şi se pricepe de minune la amenajări interioare când s-a apucat de renovarea casei. Vedeta a reuşit, graţie viziunii sale despre amenajări interioare, să facă un banal apartament de bloc să pară o vilă extrem de scumpă.

Într-un interviu acordat pentru emisiunea „Xtra Night Show”, Vica Blochina şi-a prezentat întreaga casă, după ce a renovat-o şi a investit în ea câteva zeci de mii de euro. Nu-i pare rău! Acum se bucură de ficare colţ al casei sale.

„Eu îmi iubesc casa. Îmi place să stau acasă şi să mă simt bine. Renovarea a ţinut vreo trei luni. A fost şantier. Am plătit pe acest tablou 1500 de dolari. În trei luni de zile i-a crescut valoarea la 5000 de euro”, a spus Vica Blochina.

„Îmi plac piesele de artă. (…) Am avut foarte mari probleme cu spatele, eram ţeapănă. Am văzut la Irina Loghin că şi-a luat acest pat cu turmalină, e o piatră vindecătoare. Când te aşezi pe pat ea îţi încălzeşte coloana şi vindecă. Am investit o căruţă de bani în acest pat, dar a meritat pentru că m-a vindecat. (…) Am păstrat bucătăria. A făcut tot peretele acesta din oglindă fumurie. eu gătesc. (…) Eu am zis că o să cheltui puţin, până în 10 000 de euro. Când am început să dau tapetul jos, să văd ţevile stricate, să schimb tot. M-a dus foarte foarte scump casa să o renovez. Candelabrele sunt aduse din China. Nu au fost scumpe”, a mai spus Vica Blochina.

Vezi AICI cum arata casa Vicai Blochina!

Sursa: spynews.ro