Tu ai aceste obiecte în casă? Cu siguranță nu știai cât de importante sunt! Trebuie să le ai pe toate! Uite de ce:

Ce om nu-și dorește să aibă bunăstare, sănătate și fericire în casă? Iar uneori este atât de ușor de obținut doar cu ajutorul unor obiecte.

De exemplu, elefantul care este un important simbol Feng Shui. Acesta poate fi folosit pentru a beneficia de: fertilitate, protecție, succes, înțelepciune sau cunoaștere.

Elefantul trebuie plasat în locuri vulnerabile ale casei, spre exemplu la uși sau la ferestre, împiedicând astfel necazurile să pătrundă în locuință.

Un alt obiect este broasca cu trei picioare. Deseori este portretizată purtând o moneda în gură și așezată pe o pătură de comori, simbolizând bogăție și noroc în carieră.

Delfinii sunt considerați simbol al norocului în foarte multe culturi, inclusiv în tradițiile antice din Grecia, Sumer, Egipt și Roma. Pentru a spori popularitatea, pentru a atrage cât mai mulți oameni influenți și puternici de partea voastră și pentru a lega cât mai multe prietenii sincere și de durată, așezați delfinul în partea de nord a sufrageriei.

Există trei tipuri de clopoței de vânt: cu cinci ramuri, cu șase ramuri și cu opt ramuri. Pentru a va asigura o permanentă echilibrare energetică în încăpere, produceți periodic sunete cu ajutorul clopoțeilor prin toată încăperea, prin colțuri, prin ungherele inaccesibile sau prin zonele ascunse.

Dragonul aduce esență vieții sub forma respirației sale cerești cunoscută multora drept sheng chi. Pentu a aduce sănătate și armonie, plasați Dragonul în partea de est a sufrageriei. Așezați un Dragon aproape de acvariu sau de o fântână pentru avansarea în carieră, scrie secretele.com.

CITESTE SI: Dacă ai acest obiect în dormitorul tău, trebuie neapărat să îl scoți de acolo imediat! Toată lumea îl are, dar nimeni nu știe cât de periculos este!

Unul dintre obiectele interzise in dormitor este oglinda. Aceasta regula feng shui este respectata cu sfintenie in Orient. Amplasarea oglinzii deasupra dormitorului, pe perete, atrage energiile negative si necazurile in familie.

Reguli feng shui privind oglinzile. De ce nu e bine sa tii oglinda in dormitor

Cu toate ca pare la moda, oglinda nu trebuie pusa in dormitor, in niciun caz orientata spre pat sau deasupra lui. Efectele prezentei unei oglinzi in dormitor sunt distrugatoare pe termen lung din punct de vedere energetic. Cunoscatorii artei feng shui sustin ca nu este bine sa iti vezi chipul imediat ce te trezesti sau ajungi in dormitor pentru ca toata energia acumulata in oglinda se va intoarce asupra privitorului. Oglinda este un captator de energii si vibratii, iar multe dintre ele nu sunt intotdeauna pozitive.

Image result for oglinda dormitor

De asemenea, oglinda nu trebuie sa reflecte usa de la intrare. Amplasarea acesteia pe hol va face ca orice energie pozitiva intrata in casa sa fie respinsa.

De asemenea, oglinda nu trebuie sa reflecte nici usa de la baie sau pe cea de la bucatarie. Oglinda nu trebuie sa reflecte nici colturile obiectelor de mobilier sau grinzile, fapt pentru care trebuie pozitionata vertical. Cel mai indicat este ca in oglinda sa se vada o planta sau un obiect vechi, care transmite energii pozitive.

Oglinda asezata pe usa de la baie, in interior, atrage energiile pozitive. E bine ca oglinda sa reflecte lumina in intreaga camera, sa nu interfereze foarte mult cu ea, sa nu o ascunda sau sa o ‘taie’.

E de preferat sa ai in casa oglinzi mari, pe care sa le pozitionezi in locuri in care nu intra cel mai adesea musafirii, cu exceptia dormitorului. Oglinzile trebuie sa fie mereu curata pentru ca energia sa circule liber, in flux continuu.

Sursa: teotrandafir.com

CITESTE SI: Tu știai de ce sunt oglinzi montate în lifturi? La asta sigur nu te-ai fi gândit niciodată! Care este adevăratul motiv:

Lifturile, prezente in toate cladirile inalte, prezinta cateva trasaturi in comun. Pe langa butoanele care indica etajele, butonul de urgenta si usile interioare (dupa caz), lifturile au si cate o oglinda pe perete.

Decizia de a monta oglinzi in ascensoare a fost luata inca de cand lifturile au inceput sa prinda popularitate.

De ce sunt oglinzi montate in lifturi? La asta sigur nu te-ai fi gandit niciodata!

La inceput, lifturile urcau mult mai incet, iar acest lucru parea deranjant pentru multi dintre oameni care considerau ca petrec prea mult timp inchisi intr-un spatiu stramt, asteptand sa ajunga la etajul dorit.

In timpul unui experiment, constructorii au observat ca prin montarea unei oglinzi, oamenii deveneau preocupati brusc de aspectul fizic, sa isi aranjeze tinuta, iar timpul petrecut in lift parea mult mai scurt.
Totodata, oglinda vine si in sprijinul persoanelor care sufera de claustrofobie, prin crearea unei iluzii optice de largire a spatiului.

Sursa: wowbiz.ro

CITESTE SI: Uite cât de des ar trebui să spălăm lenjeria de pat și ce se întâmplă dacă nu facem asta. Este foarte important, potrivit unui microbiolog

Ne petrecem mai mult de o treime din viata in pat, dar acest loc se poate transforma rapid intr-un „parc botanic“ de bacterii si ciuperci, potrivit microbiologului universitatii din New York, Philip Tierno.

Daca este lasata prea mult timp, viata microscopica din faldurile lenjeriilor de pat ne poate imbolnavi, a declarat Tierno pentru Business Insider. Pentru a opri avalansa invizibil, spune el, cearsafurile trebuie spalate o data pe saptamana.

Image result for lenjerie de pat CUM O SPALAM

Recomandarea este, de asemenea, subliniata de autorii unui studiu publicat in 30 noiembrie in „Jurnalul alergiei si imunologiei clinice“. Dupa testarea a mii de case americane, cercetatorii au descoperit ca mai mult de 90% dintre ei au avut cel putin trei alergeni detectabili.

Cand acesti alergeni se ascund in locurile de care stai apropiat cu gura si nasul, pot declansa stranutul, indiferent daca aveti sau nu o alergie cunoscuta. „Chiar daca nu aveti alergii in sine, puteti avea un raspuns alergic“, a spus Tierno.

Un alt motiv pentru care paturile noastre gazduiesc atat de multi microbi este ca le tinem calde si umede prin simplul fapt ca dormim in ele. Oamenii produc in mod natural aproximativ 98 de litri pe an intre cearsafuri. Cand este cald si umed, aceasta umiditate devine ceea ce oamenii de stiinta numesc un „mediu ideal de cultura fungica“. Pernele noastre pot gazdui fiecare in jur de 16 specii de ciuperci.

In plus fata de ciupercile si bacteriile care provin din surse umane, paturile sunt, de asemenea, pline de microbi straini, cum ar fi scuamele animale, polen, murdarie, scamele, acarieni si fecale. Ele pot contine, de asemenea, resturi ale agentilor de finisare utilizati pentru fabricarea lenjeriei. Toata aceasta mazga poate deveni ceea ce Tierno numeste „semnificativ“ in doar o saptamana. Deci, el recomanda sa va faceti o favoare si sa va spalati lenjeria de pat.

sursa: adevarul.ro