Tristan Tate și-a ridicat un super hotel cu trei etaje la munte! Uite cum arată investiția imobiliară a noului iubit al Biancăi Drăgușanu! „Arată din ce în ce mai bine!”

In Romania, Tristan Tate si-a ridicat un hotel de trei etaje la munte. Fostul luptator de kickboxing si fratele sau, Andrew, sunt stabiliti de mai multi ani in tara noastra si sunt investitori pe piata imobiliara. Ei detin o vila intr-un cartier de lux din Bucuresti si si-au ridicat un hotel intr-o statiune de la munte.

FOTO: wowbiz.ro

Recent, Tristan a vizitat hotelul aflat in faza de finalizare si a comentat, multumit de ceea ce a vazut: „Investitia mea imobiliara arata din ce in ce mai bine. Trebuie sa fie gata in cateva saptamani”.

Tristan Tate si-a ridicat un hotel de trei etaje la munte. Are masini in valoare de un milion de euro

FOTO: wowbiz.ro

De ceva vreme, Tristan Tate si-a ridicat un hotel de trei etaje la munte. El detine cativa bolizi de lux, in valoare de aproape un milion de euro, dar si un hotel in Thailanda. “Suntem, nu stiu cum sa spun, in tatonari. Ne intalnim, dar nu putem vorbi de o relatie pentru ca nu stim ce ne rezerva viitorul, dar pot sa spun ca in prezent suntem foarte bine”, a spus Bianca Dragusanu despre relatia ei cu Tristan.

CITESTE SI: Imagini fabuloase din casa lui Tristian Tate, bărbatul care i-a furat inima Biancăi Drăgușanu. A plecat de jos, dar acum trăiește numai în lux!

Bianca Drăguşanu a fost surprinsă aseară cu un alt bărbat. S-a afişat cu el în public, la doar câteva zile după ce a anunţat despărţirea de Victor Slav, iar spynews.ro vă oferă toate detaliile despre Tristan Tate, bărbatul care i-a cucerit inima blondinei.

Bianca Drăguşanu a anunţat că se desparte de Victor Slav, tatăl fetiţei sale, iar aseară, paparazzi spynews.ro au surprins-o cu un alt bărbat. Tristan Tate este cel care i-a furat inima Biancăi Drăguşanu şi a făcut-o să îi spună adio lui Victoraş.

Tristan Tate este un englez mutat în România de aproximativ trei ani, tatăl lui a fost american,iar mama sa este englezoaică. Noul iubiţel al Biancăi Drăguşanu este campion la kickboxing şi are deja în palmares două centuri. Tristan Tate iubeşte sportul si este, de asemenea, comentator la Galele RXF.

Tristan Tate este o fire ambiţioasă care a plecat de jos şi a ajuns prin forţe proprii să se bucure de succes şi de o viaţă luxoasă. Conduce bolizi de sute de mii de euro, are conturile pline şi locuieşte într-o casă de vis, dar, viaţa sa nu a fost mereu aşa. Într-un interviu pentru Antena Stars, Tristan Tate a declarat că părinţii lui nu au fost bogaţi, iar kickboxing-ul l-a ajutat să se realizeze atât pe el, cât şi pe fratele lui.

„Dacă nu era kickboxing-ul nu aveam nimic, părinţii noştri nu au fost bogaţi. Când eram foarte săraci am învăţat care sunt prietenii adevăraţi. Atunci când eşti milionar, toţi vor să îţi fie prieteni. Mi-am pierdut tatăl acum doi ani, iar ceea ce am se datorează lui pe o parte, era un tip inteligent şi ne-a insuflat puţin din inteligenţa lui. Când am venit în Bucureşti am încercat să ne facem prieteni, nu am reuşit şi ne-am luat mai mulţi câini. Am fost campion european, era pe culmile succesului, dar când mă antrenam pentru Campionatul European, un taximetrist din Braşov a făcut accident cu maşina în care mă aflam şi m-am accidentat la umăr. Nu mai pot lupta. Eu şi fratele meu suntem o echipă, am făcut totul împreună de la afaceri la kickboxing, am împărţit ultima lingură de mâncare. Am făcut totul ca o echipă. Am suficienţi bani acum şi mă pot relaxa. Avem în total 5 maşini. Una dintre maşini a costat un sfert de milion de euro.”, a declarat Tristan Tate la Antena Stars, în urmă cu ceva timp.