Tristan Tate și-a ridicat un super hotel cu trei etaje la munte! Uite cum arată investiția imobiliară a fostului iubit al Biancăi Drăgușanu!

Tristan Tate și-a ridicat un super hotel cu trei etaje la munte! Uite cum arată investiția imobiliară a noului iubit al Biancăi Drăgușanu! „Arată din ce în ce mai bine!”

In Romania, Tristan Tate si-a ridicat un hotel de trei etaje la munte. Fostul luptator de kickboxing si fratele sau, Andrew, sunt stabiliti de mai multi ani in tara noastra si sunt investitori pe piata imobiliara. Ei detin o vila intr-un cartier de lux din Bucuresti si si-au ridicat un hotel intr-o statiune de la munte.

FOTO: wowbiz.ro

Recent, Tristan a vizitat hotelul aflat in faza de finalizare si a comentat, multumit de ceea ce a vazut: „Investitia mea imobiliara arata din ce in ce mai bine. Trebuie sa fie gata in cateva saptamani”.

Tristan Tate si-a ridicat un hotel de trei etaje la munte. Are masini in valoare de un milion de euro

FOTO: wowbiz.ro

De ceva vreme, Tristan Tate si-a ridicat un hotel de trei etaje la munte. El detine cativa bolizi de lux, in valoare de aproape un milion de euro, dar si un hotel in Thailanda. “Suntem, nu stiu cum sa spun, in tatonari. Ne intalnim, dar nu putem vorbi de o relatie pentru ca nu stim ce ne rezerva viitorul, dar pot sa spun ca in prezent suntem foarte bine”, spunea Bianca Dragusanu despre relatia ei cu Tristan.