Trei proiecte detaliate de case de vis cu mansardă si balcon

Atunci cand vine vorba de alegerea unei case de vis pentru intreaga familie, casele cu mansardă reprezintă probabil cea mai buna alegere. Astăzi vă prezentam trei case de vis cu mansardă.

Prima casă de vis de astazi este o casă ce are o suprafată totală de 120 de m2. Această casă ne uimeste prin faptul că spatiul din interior este bine proportionat si prin design-ul exterior construit din caramida decorativa si lemn.

La parter gasim un birou spatios ce poate fi trasformat cu usurintă intr-un dormitor si camera mare de zi cu acces la terasa din exterior.La etaj există trei dormitoare din care două impart un balcon generos. Pretul la cheie al acestei case de vis cu mansardă, fără teren, este de 56 000 euro.

A doua casă de vis cu mansardă de astăzi este impartită pe două etaje cu o suprafată totală de 117 m2. Design-ul simplu dar care atrage priviri iese in evidentă.

La parter găsim camera de zi, bucătăria cu sala de mese si un garaj.Din sufragerie avem acces către terasa exterioară dar si către garaj. La etaj se afla 3 dormitoare spatioase, din care două impart un balcon generos.

A treia casă de vis cu mansardă de astăzi are o suprafată totală de 98 m2, o arhitectură clasică imbinată cu elemente moderne si este plină de personalitate.

La parter găsim sufrageria care este separată de bucătărie si din care se poate face accesul către terasa exterioară. La etaj se află două dormitoare spatioase, fiecare din ele avand balcon propriu lung cat latura casei. Pretul acestei case de vis cu mansardă este de 44 000 euro.

Ce părere aveti despre aceste case de vis ? Ati locui in ele ? Care vi se potriveste mai bine ?Ce credeti ca le lipsesc sau ce ati mai adauga la ele? Asteptăm părerile voastre in rubrica de comentarii. Dacă v-au placut aceste case de vis vă invitam să le distribuiti si prietenilor vostri de pe facebook. Vaă multumim pentru că ne urmăriti.

Surse: Eproiectedecase.ro, Archipelag.ro, Icase.ro