Toaleta va mirosi întotdeauna bine și va fi curată! De ce ai nevoie

Curatarea toaletei nu e chiar cea mai placuta sarcina, dar e necesara. O toaleta curata si fara microbi e extrem de importanta pentru sannatatea intregii familii. Nu e nevoie sa folosesti produse de curatare scumpe, pline de chimicale – poti apela la ceva facut in casa. Va elimina bacteriile si va neutraliza mirosurile.

Ai nevoie de:

  • 160g de bicarbonat de sodiu
  • 60ml suc de lamaie
  • 1/2 otet
  • 1 apa oxigenata (3%)
  • 15-20 de picaturi din orice ulei parfumat

Instructiuni:

Amesteca bicarbonatul si sucul de lamaie intr-un bol mic. Intr-un bol separat, amesteca apa oxigenata si otetul. Adauga acest amestec picatura cu picatura la sucul de lamaie si bicarbonat. In final, adauga ce ulei parfumat vrei. Ia o lingura si fa jumatati de mingiute. Pune-le sa se usuce pe harte de pergament – asta dureaza minim patru ore, dar daca nu te grabesti, lasa-le peste noapte. Cand se usuca de tot, tine-le intr-un borcan de sticla etans.
Cand toaleta are nevoie de curatare, pune o tableta in ea. Poti face asta de 2-3 ori pe saptamana.

Ai toaleta infundata? Aceasta este, cu siguranta, cea mai simpla metoda de a desfunda toaleta, pe care oricine o poate aplica fara prea mare efort.

Stim cu totii ca se intampla ca, uneori, sa nu avem la indemana nicio unealta care sa ne ajute sa desfundam toaleta si suntem nevoiti sa gasim o solutie la indemana. In acest filmulet e prezentata o metoda cat se poate de simpla pe care oricine o poate aplica fara prea mare efort. Dar, mai exact, ce putem face atunci cand toaleta s-a infundat si nu avem o pompa de desfundat? Nimic mai simplu. Apelam la aceasta metoda foarte simpla.

Toaleta infundata? Iata ce ai de facut!
Trebuie sa turnam putin sapun lichid, detergent lichid sau sampon in apa din toaleta infundata si asteptam 15 de minute. Ulterior, va mai fi nevoie de o cantitate de apa fierbinte, suficienta pentru a umple vasul toaletei. In final se va „trage apa”, pentru ca miscarea ei circulara sa poata elibera de orice obstacol scurgerea din toaleta ta. Astfel de trucuri pot fi folosite eficient in caz de urgenta. Deci, nu trebuie sa disperam atunci cand sunt astfel de probleme cu toaleta, pentru ca exista rezolvare chiar si pentru aceasta operatiune… deloc placuta. Demonstratia din urmatorul filmulet va arata ca aceasta metoda e cu adevarat eficienta.