Stejeris devine acasă, investiție, casă de vacanță, oază la munte

In luna martie 2018, Echipa REDESIGN anunţa lansarea proiectului rezidenţial exclusivist STEJERIŞ. Ansamblul de 82 de apartamente, duplexuri şi penthouse-uri ce va fi amplasat în zona veche a Braşovului va fi poziţionat între Aleea Dealul Spirii şi Strada Piscului, cu acces direct din Drumul Poienii. Investiţia totală în proiect este estimată la 15 milioane de Euro.

In cateva luni se la lansare interesul a fost destul de ridicat pe partea de apartamente de 2 si 3 camere, astfel incat dintr-un total de 17 apartamente cu 2 camere, doar 3 apartamente mai sunt disponibile in luna iulie. Apartamentele cu 2 camere au fost oferite in 3 modele diferite cu suprafete de 53 si 59 mp utili plus terase proprii. Apartamentele sunt orientate S si SV si se bucura de multa lumina natura si de o priveliste plina de verdeata.

Apartamentele de 3 camere vin intr-un mix variat cu suprafete de la 81 la 116 mp utili cu terase private, dar si cu gradini de peste 100 mp. Spatiile de zi foarte spatioase, de la 40 la 80 mp utili, impartite intre living, dining si bucatarie sunt foarte flexibile, putand fi lasate deschise sau compartimentate cu structura metalica de tip glasvand. Ferestrele sunt foarte largi, pe toata lungimea unui perete deschizand privelisti spectaculoase catre centrul vechi al Brasovului, varful Tampa sau zona Postavarul.

Tot cu 2 dormitoare, clientii pot regasi in Stejeris variante de apartamente speciale, de tip Duplex sau Penthouse. Unele dintre ele au acces individual si ofera functionalitatea si confortul unei adevarate case intr-o zona premium a Brasovului.

Locuintele din Stejeris ajung la suprafete utile de 260 mp utili, nemaincapand indoiala ca ele devin similare unei case individuale spatioase cu beneficii multiple, precum orientare sud, lumina naturala in toate incaperile, acces controlat si separat, terase largi private, zone verzi comune, parcare subterana sau acoperita chiar langa intrarea in apartamente. Caracteristicile continua cu gradul de intimitate crescuta, uneori prin structura pe 2 niveluri, din care unul ramane spatiu de zi, iar al doilea zona de odihna. Numarul de bai este intre 2 si 4 bai per apartament.

Nimic din ceea ce formeaza complexul Stejeris nu va cobori sub standardul unui amplasament premium, de top. Ferestre largi, pe tot peretele, finisaje exterioare cu caramida si piatra, incalzire in pardoseala, finisaje sanitare de lux (gamele Marazzi si Porcelanossa sau similare), parchet stratificat din stejar. Redesign ofera clientilor multiple variante de finisare standard, dar si posibilitatea extra de a lucra cu un architect de design interior pentru a obtine un interior complet personalizat.

Pentru mai multe informatii, echipa poate fi contactata direct prin intermediul website-ului: https://stejeris.ro/contact/