Stejeris – Brasov: Tipuri de apartamente, cu vedere catre centrul orasului

Stejeris reprezinta un proiect rezidential nou pe piata din Brasov cuprinzand un mix variat de apartamente, cu privelisti extraordinare, spatii interioare largi si finisaje de lux. Ansamblul de 82 de apartamente, duplexuri şi penthouse-uri va fi amplasat în zona veche a Braşovului, o zonă în care relieful şi vegetaţia completează densitatea redusă a construcţiilor pentru a crea un microclimat ideal de locuire, întreaga zonă având un caracter rezidenţial exclusivist.

Arhitecţii-dezvoltatori REDESIGN au introdus câteva elemente cheie în conceptul locuinţelor din STEJERIŞ: spaţii de zi generoase de 50-80 mp utili, cu înălţimi de 6 m, pereţi de sticlă cortină spre privelişte, multă lumină naturală în toate încăperile, terase şi grădini panoramice şi faţade ale clădirilor cu finisaj de cărămidă aparentă. Pe lângă o serie de variante standard de finisare interioară a apartamentelor, proiectate de arhitecţi de interior, clienţii vor avea posibilitatea să lucreze cu un designer personal.

Primele unităti vor fi livrate în ultimul trimestru din 2019, urmând ca întregul complex să fie finalizat în 2020.

Apartamentele de 2 camere ofera o priveliste ampla asupra spatiilor verzi din jur, cu terase de 10 mp si suprafete utile intre 53 si 83 mp utili. Compartimentarea living/ bucatarie poate fi configurata in doua variante. Locuinta este luminoasa si calduroasa.

Apartamentele de 3 camere vin intr-un mix variat cu suprafete de la 81 la 116 mp utili cu terase private, dar si cu gradini de peste 100 mp. Spatiile de zi foarte spatioase, de la 40 la 80 mp utili, impartite intre living, dining si bucatarie sunt foarte flexibile, putand fi lasate deschise sau compartimentate cu structura metalica de tip glasvand. Ferestrele sunt foarte largi, pe toata lungimea unui perete deschizand privelisti spectaculoase catre centrul vechi al Brasovului, varful Tampa sau zona Postavarul.

Tot cu 2 dormitoare, clientii pot regasi in Stejeris variante de apartamente speciale, de tip Duplex sau Penthouse. Unele dintre ele au acces individual si ofera functionalitatea si confortul unei adevarate case intr-o zona premium a Brasovului.

Apartamentele de 4 sau 5 camere ajung la suprafete utile de 260 mp, devenind similare cu o casa individuala foarte spatioasa. Dispuse pe doua niveluri (parter + etaj 1 sau etaj 1 + etaj 2) sau la ultimul etaj (penthouse), locuintele cele mai mari din complex beneficiaza si de spatii exterioare private, gradini sau terase, ce pot ajunge la suprafete de peste 200 mp.

In Stejeris, fiecare apartament beneficiaza de orientare sud, lumina naturala in toate incaperile, acces controlat si separat, terase largi private, zone verzi comune, parcare subterana sau acoperita chiar langa intrarea in apartamente.

Caracteristicile continua cu gradul de intimitate crescuta, uneori prin structura pe 2 niveluri, din care unul ramane spatiu de zi, iar al doilea zona de odihna. Numarul de bai este intre 2 si 4 bai per apartament.

Pentru mai multe informatii, echipa poate fi contactata direct prin intermediul website-ului: https://stejeris.ro/contact/