Soțul ei i-a spus tot timpul că sunt foarte săraci, dar a aflat cu stupoare adevărul abia după ce a divorțat de el! Femeii nu i-a venit să creadă câți bani aveau de fapt. Uite ce proprietăți fabuloase dețineau:

O femeie sustine ca sotul ei a facut-o sa creada ca au grave probleme financiare pentru mai bine de zece ani. Joanne, in varsta de 63 de ani, a spus ca a descoperit ca de fapt ea si sotul ei detineau mai multe proprietati abia atunci cand a mers la un avocat pentru a divorta de barbat.

„Cand aveam nevoie de mai multi bani pentru mine sau pentru copii imi spunea ca nu mai avem si ca eu sau copiii trebuie sa ne descurcam si fara, imi spunea ca trebuie sa renunt la anumite placeri si sa fac tot ce imi sta in putinta sa economisesc bani”, a povestit ea, conform DailyMail.

Femeia are acum 63 de ani si a decis sa divorteze dupa ce, odata cu cresterea copiilor, relatia dintre ea si sotul ei s-a deteriorat pana in punctul in care acesta a devenit violent. Joanne a povestit ca a ramas socata cand a aflat ca familia ei detinea de fapt 15 proprietati si ca aveau mii de dolari in conturi. „Primul meu gand dupa partaj a fost sa ma duc la coafor sa imi vopsesc parul pentru prima data, avand in vedere ca am crezut mereu ca nu imi permit in timpul casniciei mele.”

CITESTE SI: S-a supărat pe soțul ei când a văzut în ce casă trebuie să se mute. După ce a trecut pragul, s-a îndrăgostit de ea pe loc. Interiorul este de vis!

O noua moda a aparut la americani: casele mici in exterior, dar foarte spatioase in interior, informeaza hefty.co.

Arched Cabins sau mini-casele, cum li se mai zice, sunt ideale pentru tinerii care nu au bani de o casa noua. Cu putin efort, locuinta este gata 4 zile si poate fi amplasata pe teren normal sau chiar in copaci rezistenti.

Casutele vin in 17 dimensiuni, cea mai mica avand 6 mp si cea mai mare 90 mp. Acestea pot fi folosite si ca saune, magazii, garaje sau locuinte normale pentru 2 persoane.

Interiorul se executa la comanda in functie de dorintele cumparatorului si au izolatie buna impotriva frigului sau caldurii excesive. Cea mai ieftina casuta costa 1.000 de dolari, se construieste pe loc unde doresti in 4 zile si are garantie de 40 de ani de la producator.

B28