Soția lui Michael Schumacher, decizie neașteptată la 5 ani de la accidentul fostului pilot

Soția lui Michael Schumacher, decizie neașteptată la 5 ani de la accidentul fostului pilot! Tocmai a plătit 30 de milioane de euro pe asta! Toată lumea a rămas fără cuvinte, nimeni nu aștepta!

Banii nu sunt o problema pentru familia Schumacher. Sotia lui tocmai a investit o avere intr-o casa de vacanta.

Sotia lui Michael Schumacher, decizie incredibila la 5 ani de la accidentul lui. Corinna Schumacher, sotia lui Michael Schumacher tocmai a anuntat zilele trecute ca va cumpara cu o suma record o vila in Mallorca.

Proprietatea de 15.000 de metri patrati a fost cumparata de la Florentina Perez, presedintele clubului de fotbal Real Madrid. Surse din apropierea familiei Schumacher sustin ca Corinna a dorit sa cumpere proprietatea deoarece inainte de tragicul accident al sotului ei din 2013.

Cei doi obisnuiau sa mearga des in vacanta acolo si si-au dorit intotdeauna sa detina o proprietate in aceasta zona din Spania. In varsta de 49 de ani, sotia lui Michel Schumacher controleaza in prezent intreaga avere a fostului pilot de Formula 1.

Inca din 2013, dupa tragicul accident la ski, Michael Shumacher a fost ajutat de medici sa supravietuiasca, fiindu-i indusa coma timp de 6 luni. De atunci foarte putine lucruri se stiu despre starea lui de sanatate si nu a mai fost vazut absolut deloc.

Pe parcursul anilor au mai aparut informatii contradictorii despre starea lui de sanatate. Cei mai optimisti spera ca el deja a depasit starea critica si acum este in refacere.

Sotia lui insa pare mai determinata ca oricand sa mearga mai departe si ca familia lor sa prospere. Tratamentul extrem de costisitor de care are nevoie Michael in fiecare luna este platit din surse proprii.

Chiar daca averea lui de zeci sau chiar sute de milioane de euro dupa unii, este una considerabila, Corinna Schumacher este cea responsabila si de investitiile familiei.

Cea mai noua achizitie imobiliara are heliport, doua piscine, o gradina imensa si o perspectiva superba asupra imprejurimilor. Vila are si ea o poveste trista. A fost in posesia presedintelui de la Real Madrid, Florentino Perez, dar el a refuzat sa mai viziteze proprietatea din 2012 dupa ce sotia lui a murit.