Soluția de la bunica pentru curățarea toaletei. Se vor vedea rezultatele în doar câteva minute!

Solutia de la bunica pentru curatarea toaletei. In cateva minute, baia va mirosi incredibil

 Toata lumea este de acord cu faptul ca nu este o treaba prea placuta curatarea toaletei. Dintre toate treburile pe care le facem prin casa, aceasta pare sa fie cea mai putin placuta de catre toti oamenii. Multe persoane aleg o multime de solutii pentru acest lucru, deoarece exista multi microbi in aceasta zona si trebuie sa ramana tot timpul curata. Este foarte important ca toaleta sa fie extrem de curata, pentru ca bacteriile ne pot imbolnavi foarte grav.

Din pacate, solutiile care se pot gasi pe piata pot cauza multe probleme, mai ales celor care au probleme respiratorii. Vaporii din aceste solutii pot cauza alergii, dar si probleme ale pielii, asa ca se recomanda multa prudenta in folosirea lor. Norocul nostru este ca exista si o solutie naturala care se poate face si in casa casa pentru a face treaba cea mai grea din casa mult mai usoara. Acest detergent de toaleta realizat in casa ajuta la indepartarea mirosurilor, a mucegaiului si a bacteriilor.

Iata de ce ai nevoie pentru aceasta solutie naturala: 160 de grame de bicarbonat de sodiu, 60 de ml de suc de lamaie, 1/2 lingura de otet, 1 lingura de peroxid de hidrogen(apa oxigenata de concentratie 3%, se gaseste la farmacie), 15-20 de picaturi de ulei esential preferat. In bol adanc se amesteca bicarbonatul de sodiu cu sucul de lamaie. Acest amestec va crea o mica reactie, insa nu trebuie sa va speriati. Intr-un bol separat se pun apa oxigenata si otetul. Se pune usor, picatura cu picatura solutia din primul bol in primul bol. Se adauga apoi picaturile de ulei esential.

Pune solutia intr-o forma de silicon si foloseste-o zilnic
Se foloseste o lingura de silicon sau de lemn pentru a amesteca solutia. Se lasa peste noapte, apoi se pune intr-un borcan langa toaleta si se foloseste la nevoie, pentru a curata vasul de toaleta. De asemenea, acest amestec se poate pune si intr-o forma asemanatoare cu cea pentru gheata. Alegeti o matrita de silicon, apoi, cand se usuca solutia se pot scoate bucatile si se pot adauga intr-un borcan.