Sătul să tot plătească chirie, și-a construit propria locuință cu un buget scăzut și nu a avut nevoie de lucrători! Imagini de vis din interiorul casei care costă cât o bicicletă:

Un student sătul să plătească prea mulți bani pentru închirierea unei case a decis să investească pentru a construi propria locuință. Una mică, ce-i drept, dar cu adevărat spectaculoasă. Și-a cumpărat componentele cât mai ieftin și nu a avut nevoie de lucrători, așa că a economisit foarte mult.

Bradley, un student din Florida, trăiește în căsuța sa de 8,5 pe 2,5 metri de 5 luni și se simte foarte bine. A avut, ce-i drept nevoie de un an și jumătate pentru a o construi.

Totul a fost posibil din cauza banilor. Sau a lipsei lor, mai exact. Tânărul a realizat că nu își permite să plătească prea mulți bani pentru o chirie, așa că a hotărât să își facă singur casa.

Este o căsuță de fapt – tiny house, în limba engleză, un concept care definește casele de dimensiuni mici care oferă în același timp toate cele necesare traiului.

Căsuța sa are roți, deci poate fi mutată oriunde, o bucătărie, un living, o baie, un mic birou pentru studiu și un dormitor cu pat dublu, accesibil cu ajutorul unei scări.

Bucătăria este de-a dreptul generoasă, deoarece lui Bradley îi place să gătească. Toaleta este una uscată, ecologică, care produce compost.

O privire aruncată în căsuța lui Bradley, ne poate face să înțelegem că este posibil să ne simțim bine, ba chiar confortabil, într-o casă care e pe jumătate, sau pe sfert cât cea în care locuim acum.

CITESTE SI: Toți râdeau când îl vedeau locuind într-o casă de 8 metri pătrați. Însă când au văzut cum arată in interior s-au simțit rușinați. Imagini de vis din casa care costă cât un telefon:

Un copil de 12 ani din Iowa, SUA, a construit cu ajutorul tatălui său una dintre cele mai mici căsuțe din lume.

Structura are doar 8 metri pătrați și a fost ridicată în curtea casei familiei. Nu este destinată neapărat locuirii, dar ar putea oferi condiții cel puțin decente în acest sens.

Majoritatea materialelor au fost reciclate, iar totul a costat 1.500 de dolari.

Căsuța are un spațiu principal cu o canapea, televizor, dulapuri și rafturi de depozitat și un colț, cu blat, care poate folosi drept chicinetă.

Patul este generos și plasat la etaj, cu acces la fereastră.

Urmăriți clipul VIDEO de mai jos.

Sursa: realitatea.net

CITESTE SI: Și-a construit cea mai tare căsuță din lume în spatele unei camionete. Toți prietenii au rămas cu gura căscată când au văzut interiorul! Tu ai putea să locuiești aici?

Un tâmplar din Oregon a venit cu ideea genială a unei căsuţe construite în spatele camionetei.

Pe dinafară, „opera” lui Jeremy aduce cu o căsuţă ce urmează să fie urcată într-un copac. Sau cu un adăpost pentru păsări. Dar, nu. Nu e nimic din toate astea.

Omul şi-a instalat o căsuţă în camioneta lui. Ideea a fost şi ieftină, şi practică. Bărbatul avea nevoie de o casă mobilă pentru că lucrează deseori în delegaţie.

Iar „opera” lui este categoric mai puţin costisitoare decât achiziţionarea unei rulote.

Cum arată casa mobilă pe dinăuntru:

 

Sursa: realitatea.net

CITESTE SI: Pare mică, dar îi oferă tot confortul de care are nevoie! O pensionară a ales să traiască într-o rulotă minusculă. Toată lumea a rămas fără cuvinte! Iată cum arată micul „castel” pe roți!

Viața în rulotă nu înseamnă neapărat un trai lipsit de confort. Asta a demonstrat și o femeie care a uimit întreaga planetă după ce a dezvăluit cum arată micuțul său „castel” pe roți! Și imaginile sunt cu adevărat surprinzătoare!

Când Shaaron a decis să iasă la pensie după o carieră de farmacistă și-a dat seama că rutina nu este pentru ea. Așa că a ales un stil de viață mai nonconformist, similar celui…nomad!

Femeia și-a cumpărat o rulotă în formă de lacrimă, pe care a dat suma de 15.000 de dolari. Pare mult, dar dacă te gândești că asta îți aduce o locuință atunci prețul nu mai pare atât de mare.

Rulota se poate încărca și prin energie electrică dar și prin intermediul unor panouri solare, fapt ce duce la economii semnificative.

Și oricât de mic ar părea locul, aici încape o bucătărie cu chiuvetă, frigider și aragaz! Pe lângă asta, Sharon are un pat, dulapuri și cam tot ce trebuie unui om pentru a viețui. Mai exact, un mic „castel” pe care ea îl numește „acasă”!

„Ceea ce îmi place cel mai mult la micuța mea rulotă e faptul că mă obligă să petrec mai mult timp afară, în natură”

Și oricât de greu ar părea de crezut, femeia se declară extrem de mulțumită de noul său stil de viață. Iar imaginile din interiorul rulotei au ajuns pe internet și au devenit virale în toată lumea, căci nimeni nu se aștepta ca un loc minuscul să ofere atât de mult confort!

Sursa: a1.ro