S-a mutat în casa mult visată, dar nu s-a așteptat niciodată la așa ceva! Ce a descoperit în pardoseală, atunci când a vrut să schimbe parchetul

În anul 1980, Colin şi Vanessa Steer s-au mutat în casa visurilor lor şi au observat o uşoară adâncitură în pardoseală. Când a venit momentul ca parchetul să fie schimbat, Colin a făcut o descoperire şocantă. Acea adâncitură era de fapt o groapă adâncă, pe care cei doi soţi au decis să o acopere deoarece copiii erau mici.

Treizeci de ani mai târziu, când Colin Steer s-a pensionat a decis să descopere ce se ascunde în adâncul gropii, aşa că a continuat să sape. Ulterior a aflat că groapa cu pricina era mult mai mare decât şi-ar fi imaginat şi că măsura aproximativ 5 metri şi jumătate.

„Gaura era plină de pământ, dar, cu ajutorul unui vecin, am reușit să ajungem la o adâncime de aproximativ 5 metri şi jumătate. Întotdeauna mi-am dorit să sap pentru a vedea dacă aș putea găsi un vas de aur la fund, așa că atunci când m-am pensionat, asta am făcut. Am fost destul de surprins într-adevăr, aș fi preferat să fie în grădină, unde mi-ar fi fost mai ușor să sap.”, a spus Colin Steer conform mirror.co.uk.

Iata imaginile:

FOTO: mirror.co.uk
FOTO: mirror.co.uk
FOTO: mirror.co.uk
FOTO: mirror.co.uk