„Rezidența inteligentă începe cu arhitectura” – este motto-ul REDESIGN, dezvoltatorii ansamblului rezidențial premium STEJERIȘ din Brașov

In martie 2018, REDESIGN a lansat proiectul STEJERIS, un ansamblu rezidential de 82 de apartamente premium. In complex se regasesc apartamente cu 2, 3 si 4 camere, dar si structuri interesante de duplexuri cu terase si gradini private, precum si 13 apartamente tip Penthouse, dispuse pe unul sau doua niveluri. Toate apartamentele beneficiaza de mult soare, zone verzi comune, o pasarela panoramica proprie complexului si o vedere larga catre centrul vechi al orasului, varfurile Tampa si Postavarul. Dezvoltatorul REDESIGN intenţionează să livreze un produs premium, cu elemente de unicitate şi cu valoare adăugată pentru utilizatorul final.

REDESIGN REAL ESTATE şi-a început activitatea în 2005 ca birou de arhitectură, furnizând până în anul 2013 exclusiv servicii de proiectare rezidentială şi comercială, cu proiecte diverse în Romania, Europa de Vest şi Asia. În 2013 a lansat primul proiect rezidenţial propriu, în Braşov – După Inişte 60.

REDESIGN combină viziunea arhitectului cu cea a dezvoltatorului pentru a crea posibilităţi noi şi soluţii unice, definind dezvoltarea imobiliară ca un proces condus de conceptul arhitectural, ce se îmbină cu o strategie financiară solidă.

Dr. Arhitect Daniel Popescu, Managing Partner REDESIGN: „STEJERIŞ va fi un produs imobiliar premium, în linie cu specificul exclusivist al zonei. În proiectarea mixului de apartamente, focusul nostru a fost acela de a crea momente speciale pentru fiecare tip de locuinţă, începând de la cele de 2 sau 3 camere, care au geamuri largi pe toată lungimea livingului sau dormitoarelor, duplexuri pe două etaje cu acces individual şi grădini proprii, apartamente penthouse sau loft cu spaţii pe dublă înălţime şi pereţi cortină de până la 6 metri înălţime. În acelaşi timp, toate unităţile păstrează o comunicare directă cu natura şi vor beneficia de un nivel premium al finisajelor. De asemenea, apartamentele sunt orientate spre sud, spre vale, având însorire pe toată durata zilei şi o privelişte panoramică asupra centrului vechi al oraşului, vf. Tâmpa şi vf. Postăvarul. Ne dorim ca STEJERIŞ să devină un reper pentru arhitectura rezidenţială din Braşov şi pentru urbanismul zonei Schei din afara ţesutului istoric. Deşi Planul Urbanistic Zonal prevede un Coeficient de Utilizare al Terenului (CUT) de 1,4, am ales să proiectăm STEJERIŞ la un CUT de sub 1, ceea ce se simte în suprafaţa generoasă a spaţiilor verzi, ce ocupă peste 50% din suprafaţa terenului şi în volumele mici, sculptate ale clădirilor.”