Râzi de leșini! Uite cum s-a filmat vânzându-și garsoniera o femeie: „Dușul a costat 1.800 de euro, iar lavoarul e italienesc!”… Așa ceva n-ai mai văzut!

O femeie din Bucuresti se chinuie sa isi vanda garsoniera. Daca printr-un anunt la mica publicitate nu a reusit a decis sa apeleze la artileria grea.

Ea a facut un video de prezentare al casei si a filmat fiecare particica a imobilului. Si cum asta nu e de ajuns, femeia a tinut sa laude garsoniera. „Faianta in bucatarie e pusa de mine si e lucrata manual. Aceste draperii se pot trage cand ai invitati si doresti sa ai spatiu. Dusul m-a costat 1.800 de euro si lavoarul e din Italia. Am dat pe el 600!”, a spus femeia.

A pus draperii cu pini si spera sa obtina un pret bun, asa cum spune in anunt. „Aceasta garsoniera este pentru tinerii care iubesc designul. E unica in Bucuresti, in lume”, si-a laudat femeia garsoniera.

Urmărește întregul filmuleț:

CITESTE SI: Și-a cumpărat un dulap de la un târg de vechituri, dar pe drum a început să audă niște zgomote ciudate. Când a ajuns acasă, a început să deschidă sertarele, dar a avut un mare șoc! Este incredibil ce se afla acolo

Și-a cumpărat un dulap de la un târg de vechituri. Pe drum a început să audă niște zgomote ciudate, așa că atunci când a ajuns acasă a început să deschidă sertarele. A avut un șoc. Este incredibil ce se afla acolo

Și-a cumpărat un dulap de la un târg de vechituri, iar pe drum a început să audă niște zgomote ciudate din el.

Așa că atunci când a ajuns acasă, a deschis sertarele în fugă. A avut un adevărat șoc. Obiectul data din 1890, iar bărbatul plătise doar 100 de dolari.

Și-a cumpărat un dulap de la un târg de vechituri. Pe drum a început să audă niște zgomote ciudate, așa că atunci când a ajuns acasă a început să deschidă sertarele. A avut un șoc. Este incredibil ce se afla acolo (GALERIE FOTO) 16

Sus nu era nimic suspect, însă jos era un spațiu secret. L-a deschis, iar înăuntru era o comoară. Diamante, smaralde, monezi vechi, inele, brățări, bani din toată lumea și medalii din Războiul Civil! Chiar și o bucată de păr era ascunsă acolo. La o primă expertiză, lucrurile valorau peste 15000 de dolari, de 150 de ori mai mult decât a plătit el.

Și-a cumpărat un dulap de la un târg de vechituri. Pe drum a început să audă niște zgomote ciudate, așa că atunci când a ajuns acasă a început să deschidă sertarele. A avut un șoc. Este incredibil ce se afla acolo (GALERIE FOTO) 16

Și-a cumpărat un dulap de la un târg de vechituri. Pe drum a început să audă niște zgomote ciudate, așa că atunci când a ajuns acasă a început să deschidă sertarele. A avut un șoc. Este incredibil ce se afla acolo (GALERIE FOTO) 16

Bărbatul i-a căutat însă pe moștenitori și a returnat toate bijuteriile, scrie Boredom Therapy.

CITESTE SI: Ea avea de gând să arunce acest dulap vechi pentru televizor. Dar ce a făcut în cele din urmă din el este uimitor! Acum copilul ei este în al nouălea cer!

Dacă se apropie ziua de naștere a copilului dvs sau vreți pur și simplu să-i faceți o bucurie, atunci e timpul să vă suflecați mânecile și să munciți la aceste proiecte DIY (Do It Yourself).

Când am văzut cum unii părinți abili și creativi din întreaga țară au transformat mobilierul vechi în locuri de joacă perfecte pentru picii lor, am realizat că trebuie să învăț mai multe lucruri!

Dacă sunteți ca mine, s-ar putea să simțiți nevoia de a curăța casa de mobila veche și stricată în ajunul sărbătorilor. Dar, în loc să o aruncați, de ce să nu încercați să transformați aceste piese de mobilier în spații de joacă pentru copii?

În continuare vă propunem unele dintre cele mai incredibile moduri de reciclare a mobilierului vechi în unele obiecte pentru casă unice.

Ce părere aveți despre aceste transformări ale mobilierului? Scrieți-ne în comentarii!

Un mamă inventivă vă arată cum puteți reorganiza complet o consolă TV veche din lemn.

Prin eliminarea plăcii de sticlă și adăugarea un frigider mic, acest părinte a creat o bucătărie mică adorabilă în care piciul său ar putea găti ceva cu multă pasiune!

De asemenea, puteți face ceva cu totul diferit într-un proiect de reciclare asemănător. E nevoie doar de puțină imaginație și hotărâre.

Acest proiect DIY a transformat consola în dulăpioare pentru prințesă cu o mulțime de spațiu pentru costume.

Câteva bucăți de mobilier trecute cu vederea pot fi renovate într-un loc de joacă cu aspect profesional.

Aceste simple obiecte de bucătărie din lemn sunt fixate împreună pentru a crea un spațiu de gătit mic și drăguț. Dotat cu o chiuvetă și un cuptor, copilul dvs va găti mesele în cel mai scurt timp.

Dacă aveți un pneu de rezervă în garaj, folosiți-l în acest proiect DIY transformându-l într-un spațiu de joacă tropical pentru copilul dvs.

Cu puțin nisip și o umbrelă, vă veți putea bucura de zilele de vară în mod deosebit împreună cu micuțul dvs!


O veche noptieră se transformă într-un cuptor drăguț.

Trebuie doar să scoateți mânerul, să vopsiți într-o culoare mai aprinsă, să adăugați puțină țesătură, și copiii dvs vor fi gata să coacă.

Consola din sufragerie poate fi reciclată cu ușurință într-o altă bucătărie mică superbă.

Acest loc dotat cu o chiuvetă mică este perfect pentru a vă deprinde copilul să se spele pe mâini după ce se joacă.

O mamă a cumpărat un bufet vechi din lemn și l-a transformat într-un loc de joacă uimitor pentru fiica ei.

Această bucătărie mică și confortabilă arată ca o piesă de mobilier scumpă pentru copii, dar a fost nevoie doar de niște vopsea și câteva accesorii pentru a realiza acest proiect DIY.


În loc să aruncați noptiera dvs stricată, transformați-o mai bine într-un mic atelier pentru copilul dvs.


Acest proiect DIY încurajează fetele și băieții să devină chiar ei experți în domeniul reciclării, învățând cum să folosească instrumentele în condiții de siguranță.


Un proiect DIY care va transforma vechea consolă TV într-o jucărie incredibilă pentru copilul dvs.

Prin adăugarea unor rafturi și a unui strat de vopsea, această bucătărie are destul spațiu pentru păstra o cantitate mare de produse alimentare și a găti o masă cu trei feluri de mâncare.

Acestui părinte i-a venit o idee minunată atunci când a găsit la un târg aceste noptiere vechi.


Mobilierul vechi poate căpăta foarte ușor o nouă viață, cu doar puțină imaginație și determinare.

Vă plac proiectele de reciclare? Scrieți-ne în comentarii.

Nu uitați să împărtășiți aceste idei minunate cu prietenii și familia!

Sursa: perfect-ask.com