Răsturnare incredibilă de situație! Ce a făcut de fapt Liviu cu banii Israelei? Abia acum s-a aflat! Detalii neștiute din intimitatea lor:

Acum cativa ani, sotul Israelei Vodovoz a depus documentatia pentru ridicarea unei vile intr-un sat din judetul Calarasi.

Liviu Arteni, sotul Israelei Vodovoz, s-a separat de fosta balerina, multe din neintelegerile dintre cei doi pornind de la bani. La un moment dat, Israela a povestit cum, imediat dupa nunta, i-a dat lui Liviu o suma uriasa. „Am mers la banca si am scos 800.000 euro. El s-a ocupat si el a ascuns banii in casa. Eu stiam de ei, dar nu stiam cum sa-i scot. Pot sa spun ca nu mi-a lipsit un euro. Daca aveam nevoie sa scot 10.000, el scotea”, a povestit Israela cu cativa ani in urma, la o emisiune de televiziune.

Cei doi au investit aproape un milion de euro in pensiunea din Maramures, dar Liviu Arteni a pastrat bani pentru ridicarea unei vile in satul Dorobantu, din Calarasi. Acum cativa ani, el a depus documentatia necesara constructiei, actele fiind pe numele “Arteni-Vodovoz Liviu”. Se pare ca vila nu a fost terminata, pentru ca Israela si Liviu nu au adus niciodata in discutie casa din Calarasi.

Foto: wowbiz.ro

In memoriul de arhitectura pentru vila e urma a fi ridicata de sotul Israelei Vodovoz se arata: “Constructia care urmeaza a se realiza va avea un regim de înălţime parter + mansarda cu următoarea compartimentare funcţională: – parter – camera de zi cu s = 27,37 mp; – dormitor cu s = 11,95 mp; – doua holuri cu s= 7,07 mp si respectiv cu s=5,61 mp; – bucatarie cu s= 14,98 mp; – w.c. cu s=3,65 mp; – garaj cu s= 30,15 mp; – baie cu s=6,10 mp; – debara cu s=4,41 mp; – doua terase cu s=20,12 mp si respectiv 19,37 mp; – mansarda” .

CITESTE SI: Imagini din casa Israelei Vodovoz! Cum arată locuința în care și-a găsit sfârșitul: Ce comori nepreţuite ascundea „Regina Salsei” în locuinţa de lux:

Israela Vodovoz şi fostul ei soț, Liviu, şi-au deschis uşile casei lor cu ceva timp în urmă. Cei doi soţi au uitat pentru scurt timp de necazuri şi au prezentat lumii întregi locuinţa lor de lux şi bogăţiile pe care le ascund dincolo de uşile închise.

Israela Vodovoz şi-a deschis uşile apartamentului în care locuieşte cu soţul ei, Liviu. Femeia de afaceri a spus că acesta este cuibuşorul lor, la a cărei decorare au contribuit împreună, fiind o îmbinare a gusturilor amândurora.

„Casa Israelei şi a lui Liviu arată ca o casă normală. În multe domenii noi avem aceleaşi gusturi: muzică, dans, culori, stil vestimentar. Fiecare evreu care se respectă are acea vezuzea care se sărută la intrare şi la ieşire. În casa noastră o să vedeţi şi motive evreieşti, dar şi creştine.

Acest apartament l-am decorat împreună. Livingul este compus din două stiluri: modern catre clasic şi clasic către antic”, a declarat Israela Vodovoz la „Un show păcătos”, de la Antena 1.

Liviu şi Israela Vodovoz au format un cuplu ani buni, dar au decis totuși să se despartă!

Israela Vodovoz a fost gasita moarta, pe 9 martie, in locuinta ei. Femeia a fost găsită dezbrăcată, în baie.

Apropiaţii nu se aşteptau la o astfel de tragedie, însă avocata ei spune că a observat unele schimbări. “Am observat o schimbare începând de la jumătatea anului trecut la dna Israela. Îi ceream, o rugam să iasă mai mult, să facă mişcare. Din păcate am observat o creştere în greutate în ultimele luni.”

Israela s-a mai confruntat şi în trecut cu astfel de probleme, pentru că a suferit de astm şi boala a făcut-o să se izoleze. În urmă cu un an femeia a divorţat de soţul ei, Liviu, care era cu aproximativ 20 de ani mai tânăr. Se pare că de atunci locuia singură, deşi are doi copii, care însă stau mai mult în Israel.

Copiii sunt aşteptaţi sâmbătă în ţară şi ei sunt cei care vor decide dacă femeia va fi înmormântată aici, sau îi vor duce trupul neînsufleţit în Israel.

„La ora 18:30 am fost anunţată de către o bună cunoştinţă a doamnei Israela Vodovoz că nu mai răspunde de aproximativ patru zile”, a povestit Rodica Bucur. Avocata Israelei Vodovoz a sunat imediat la 112. După ce angajaţii ISU au spart uşa apartamentului, au găsit-o fără suflare, în baie. Era dezbrăcată şi căzută pe podea. „S-a descoperit că Israela Vodovoz a suferit un accident. Se presupune că nu au fost urme de violenţă sau alte urme de intrare prin efracţie”, a mai zis femeia.

Criminaliştii au deschis un dosar penal pentru moarte suspectă, iar trupul neînsufleţit a fost dus la Institutul Naţional de medicină Legală pentru necropsie.

Israela Vodovoz avea vârsta de 70 de ani și suferea de astm. Femeia de afaceri declara că n-a mai ieşit din locuinţă din septembrie anul trecut.

Israela Vodovoz a devenit cunoscută în 2008 când s-a căsătorit cu Liviu Arteni, un bărbat mult mai tânăr decât ea. Au format unul dintre cele mai noncoformiste cupluri din lumea mondenă românească. S-au despărțit în 2016 după ce Israela Vodovoz a declarat că bărbatul o agresa.