Pune o bilă din aluminiu într-o oală cu apă clocotită! Iata de ce

Cum cureti usor obiectele de argint? Puteți utiliza folie de aluminiu pentru a curăța obiectele de argint!

Dacă aveți tacâmuri de argint, doriți să strălucească și să arate bine în ziua în care le folosiți. Folosești zilnic obiectele de argint? Șansele sunt ca acestea sa devina fara stralucire. Din fericire, este foarte ușor de curățat cu folie de aluminiu.

Magia foliei de aluminiu
Dacă doriți să vă curățați obiectele de argint, puteți folosi desigur produse scumpe pentru a le face să strălucească. Dar de fiecare dată când utilizați produse de curățare pentru bani, eliminați un strat de argint. Există o metodă foarte simplă de curățare a obiectelor de argint și începe prin a pune o bilă de aluminiu în apă clocotită, in care trebuie să adăugați puțina sodă de copt.

Pasul 1: umpleți o tigaie cu 1,5 sau 2 litri de apă și aduceți-o la punctul de fierbere.
Pasul 2: Luati niste folie de aluminiu si faceti din ea o bila. Puneți mingea în oala cu apă.
Pasul 3: Adăugați 150 g de sodă de copt în apă și agitați.
Pasul 4: Înmuiați tacâmurile pentru a fi curățate în tigaie. Asigurați-vă că tacâmurile ating bila de aluminiu; altfel, trucul nu funcționează.
Timpul de înmuiere depinde de cantitatea de murdărie din tacâmurile tale. Folosiți o pereche de manusi pentru a vă roti si scoate tacâmurile din tigaie și purtați dacă puneți articole mai mari. Argintul este un excelent conductor de căldură, astfel încât vă puteți arde ușor mâinile.