Proprietarul unei vile s-a apucat să facă curat în locuința în care au stat doi medici ginecologi. Ce a găsit sub podeaua băii este strigător la cer! A chemat imediat polițiștii!

Avea o vila veche in care au locuit multi ani doi medici ginecologi. Intr-o zi a decis sa se apuce de curatenie si a facut o descoperire socanta in podeaua baii. Omul a chemat imediat politia.

Un barbat din Tokyo, proprietarul unei cladiri vechi, a facut o descoperire socanta. Omul avusese vila inchiriata unor medici ginecologi multi ani.

Intr-o zi a decis sa mearga sa faca curatenie. Nici prin cap nu i-a trecut ca avea sa faca o descoperire socanta chiar in baia locuintei.

Barbatul a descoperit sub podeaua baii mai multe borcane cu fetusi in formol. Socat, el a alertat imediat Politia.

Erau patru borcane cu fetusi, dintre care unul de sase luni, tinuti in formol.

Cladirea a fost locuita in trecut de un cuplu de ginecologi, insa acestia au murit cu mai bine de un sfert de veac in urma.

CITESTE SI: Au găsit o casă abandonată de 30 de ani, dar nimeni nu avea curajul să intre înăuntru. Când au făcut-o într-un final, au avut un șoc. Nu se așteptau niciodată să găsească așa ceva acolo:

Un fotograf pasionat de casele vechi, abandonate, a realizat un album foarte interesant cu o vilă din Canada.

Deşi vecinii l-au avertizat că n-a mai intrat nimeni acolo de când proprietara a dispărut în lume, fără să mai ofere apoi niciun semn de viaţă, fotograful şi-a văzut de treaba lui. A intrat în casă cu scopul de a surprinde imagini, poate, şocante.

Şi şi-a atins obiectivul. A găsit o casă stranie, în care lucrurile vechi de 30 e ani erau toate la locul lor, însă vila se prezenţa într-o stare generală deplorabilp, cu pereţii gata să cadă.

Sursa foto: realitatea.net
Sursa foto: realitatea.net
Sursa foto: realitatea.net
Sursa foto: realitatea.net

CITESTE SI: Bărbatul a săpat o groapă uriașă în spatele casei. Când au văzut ce îndeasă în pământ, vecinii au încremenit! Apoi și-a chemat toată familia și…

Un bărbat a săpat o groapă uriaşă în curtea din spatele casei. Apoi şi-a chemat toată familia şi…

Când Wayne Martin a început să sape o groapă în grădină, nimeni n-a ştiut ce urmărea, de fapt… Rând pe rând, vecinii acestuia au venit să vadă ce are de gând, însă „surpriza” se lăsa aşteptată… Într-o zi, a adus un container. De atunci, totul s-a schimbat…

Bărbatul a cumpărat containerul de pe internet. Iniţial, acesta a înlocuit uşile duble cu una singură, mult mai rezistentă. Apoi a luat o basculantă de pietriş şi a pus-o pe fundul gropii. La câteva zile, a închiriat o macara şi a aşezat containerul în groapă. După cum se vede în imaginile postate mai jos, Wayne a avut grijă să lase suficient spaţiu între pereţi şi container. În faţa uşii a făcut o altă groapă în care a montat o pompă pentru evacuarea apei. Câteva zile mai târziu, a turnat o scară de beton care să permită ieşirea la suprafaţă. La nivelul scărilor a sudat două grizi metalice, iar acoperişul a fost întărit cu grizi de lemn masiv peste care a pus panouri metalice.

În dreptul scărilor a construit o „fereastră” din dale de beton. Au urmat gurile de aerisire, tevile şi a „sigilat” cu o placă de beton. Câteva zile mai târziu, a îmbrăcat totul cu pământ.

A urmat apoi partea „distractivă”… A burduşit încăperea cu cele-de-trebuinţă-în-caz-de-Apocalipsă, printre ele aflându-se şi multe sticle de vin.

Degeaba i-au spus vecinii că a luat-o razna, odată început, proiectul trebuia să fie finalizat!

CITESTE SI: Inedit! Uite ce și-a făcut un bărbat în vila de lux pe care a cumpărat-o cu banii câștigați la Loto! Prietenii au rămas fără cuvinte, când au văzut!

Casa lui Roy Gibney e demnă de un milionar. Britanicul a câştigat un premiu de 7,5 milioane de lire sterline în anul 1998, la Loto. El era muncitor pe vremea aceea, iar după marele câştig şi-a cumpărat o vilă cu şase dormitoare în Grimsby.

Acum toată lumea poate vedea vila de lux în care a trăit Roy, pentru că acesta a scos-o la vânzare pe un site de profil.

În casă se află un mini-casino, jacuzzi, bar şi cameră de jocuri. De asemenea, el are şi o sală, un lac unde pescuieşte, teren de tenis şi păduri. Şi pentru că la atâta bănet îţi permiţi orice aroganţă, britanicul şi-a scris pe fundul piscinei numele său, suma câştigată, numerele norocoase şi ziua în care a devenit milionar în lire sterline, scrie Daily Mail.

Câştigătorul a cumpărat casa cu 375.000 de lire sterline, iar acum a scos-o la vânzare pentru 1,1 milioane de lire sterline. Noul proprietar va putea astfel să se scalde în piscina de fiţe a britanicului.

Roy are trei copii şi, de curând, s-a mutat în Nairn, Scoţia cu Darlene, partenera sa şi cel mai tânăr dintre fii. Este un împătimit at sportului şi de aceea şi-a cumpărat propriul club de fotbal “Inverness Caledonian Thistle”. De asemenea a început propria companie de producţie de metal în parteneriat cu Dave Fenwick şi, în plus, a investitîn proprietăţi în Grimsby, Nairn şi Cipru.

CITESTE SI: Timp de doi ani de zile au trăit într-un cort minuscul, împreună cu cei trei copii. Acum se pot lăuda cu cea mai frumoasă casă din chirpici! Da, se poate trăi simplu și frumos! Interiorul locuinței este absolut spectaculos! Uite cum arată:

N-ai nevoie de multe lucruri ca să fii fericit, așa spune Elena, proprietara acestei case cu adevărat speciale din Ciolpani. Și da, pe măsură ce descoperi casa asta îți dai seama că are dreptate. Împreună cu soțul ei Doru și cei trei copii au pornit într-o aventură incredibilă în urmă cu doi ani de zile, când au cumpărat terenul de lângă București și s-au mutat la cort până la finalizarea construcției. A fost greu, căci i-a prins și sezonul rece până au terminat casa, iar copiii au și răcit în perioada aia.

Dar ce satisfacții enorme la final, când au terminat-o și când știu că au contribuit fiecare pentru ea! Și nu doar că ei s-au simțit împliniți, dar uite, ne inspiră și pe noi și ne dau certitudinea că se poate să ai casa și grădina visate, să trăiești în armonie cu natura și să te mulțumești cu veselia copiilor tăi și cu roadele muncii tale.

Foto: Dragos Boldea blogger pe photostudio.ro și tourist-guide.ro

Preocupați de ceea ce înseamnă spiritualitate, Elena și Doru au traversat perioade interesante în viața lor. Au avut o vilă mare, cu etaj, frumoasă, dar ciudat: în timp ce și familia lor creștea, căci au trei copii Andrei, Alexandru și Sofia, s-au trezit în căutare de altceva… Elena spune că mereu și-a dorit ceva simplu, ceva cât mai aproape de Dumnezeu, dacă vrei. Când a dat peste vorbele înțeleptului nostru sculptor Constantin Brâncuși a înțeles dintr-o dată mai multe:

„Simplitatea nu este un scop în sine, dar ajungi la ea fără să vrei pe măsură ce te apropii de sensul real al lucrurilor”. Și nu doar că a înțeles, dar a trăit asta odată cu construcția casei lor, pe care au denumit-o Casa Brândușa. Elena și-a schimbat de câteva ori meseria. În 2006 a ales să se reprofileze pe peisagistică, deși, cu ceva timp înainte de asta făcuse o bună carieră în domeniul finanțelor. Dar aproape de flori, de natură, de frumos a avut parte de revelația acestei case…

Foto: Dragos Boldea blogger pe photostudio.ro și tourist-guide.ro

Da, au ales să-și schimbe traiul, să fie aproape de tot ce înseamnă natural. Mă feresc să spun o casă eco, pentru că e mai mult decât atât. Elena a investit mult suflet în casa asta. Și nu doar ea, ci întreaga familie. Ea spune prea frumos ca să nu-i redau vorbele aici: “Materializarea casei Brândușa a fost un drum de autocunoaștere în care am reușit să mă descopăr și astfel să mă valorizez în mod autentic. Mi-am dat voie să visez, să mă joc cu formele, materialele și culorile, să fiu din nou copil, de fapt, poate chiar pentru prima dată copil. Așa s-a născut casa, din bucuria de viață împărtășită cu bărbatul inimii mele și cu copiii noștri”. Despre asta e vorba oameni buni! Despre bucurie pură! Să o lași să curgă prin tine și s-o scoți la lumină, căci ce sens are să-ți faci o casă ca la carte, dacă nu e visul tău? Ce sens are, în general, să faci ceva pe lumea asta doar ca să fie făcut, dacă nu e materializarea visului tău?

Foto: Dragos Boldea blogger pe photostudio.ro și tourist-guide.ro

Construcția casei a fost un proces viu și interactiv, spune Elena. Da, pentru că a fost o aventură. Multe emoții, amintiri și întâmplări au fost încapsulate în zidurile ei, în pardoseală, în fiecare bucată de lemn. Dacă această casă ar putea vorbi, cu siguranță ai auzi multă veselie. Elena mărturisește că pur și simplu casa parcă îi spunea la fiecare pas ce trebuie făcut, iar ea a știut să asculte. Așa a ales materialele și a redescoperit tehnicile tradiționale, așa s-au modelat formele curbe și s-au așternut culorile și decorațiunile. A simțit în perioada aceea de creație a casei că ceva, deasupra ei, o ghidează și o inspiră. Spre exemplu, i-a fost suficient o singură ședință la un curs de mozaic ca să descopere în ea această abilitate de-a crea singură, și mai apoi de a-și învăța și copiii, să compună mozaicurile din casă. Da, tot ce vezi, de la pereți la pardoseli să știi că este montat cu mâinile lor.

Foto: Dragos Boldea blogger pe photostudio.ro și tourist-guide.ro

Da, casa este foarte simplă, mică, și totuși uimește. La interior nu are mai mult de 60 de metri pătrați, suprafața construită fiind de 81 mp. Amprenta casei la sol este de formă pătrată, fiecare latură având nouă metri. În spatele casei există o terasă generoasă de 34 mp orientată către grădina de legume și anexele casei, de la locul sobei cu cuptor de pâine la micul atelier, unde Elena pictează mobilier, la chioșcul de grădină acoperit cu stuf. Ca să-ți faci o idee, la interior cei trei copii (cu vârste de nouă, șapte și cinci ani) au unul din cele două dormitoare. Elena și Doru au un dormitor în care au găsit loc și pentru o masă de birou. În centrul casei e un hol de jur împrejurul căruia se deschid toate încăperile, adică pe lângă cele dormitoare mai este o baie, o cămară și zona de zi cu bucătărie deschisă și sufragerie. Da, deși de afară n-ai spune, dar casa are și un pod, locul preferat de lectură și joacă a celor mici.

Foto: Dragos Boldea blogger pe photostudio.ro și tourist-guide.ro

Ei bine și acum să-ți spun despre finisaje, decorațiuni și mobilier. Casa a fost ridicată pe o fundație de piatră și are structura din lemn de rășinoase. Zidăria este din chirpici, da, din cărămizi de chirpici peste care a fost aplicată tencuială de pământ, inclusiv la nivelul tavanelor peste care s-a zugrăvit cu vopsea de var. Are toate instalațiile necesare, de la cele electrice la cele termice, iar pentru încălzire să știi că soba din bucătărie este vitală căci nimic nu se risipește, ci este direcționat către caloriferele din celelalte încăperi. Izolația podului este din pâmânt și vată bazaltică (așa cum prevede legea pentru construcții pe structură din lemn). Dar uită-te la finisaje, cât de originale sunt, observă muchiile rotungite ale pereților și tâmplăriei interioare, vezi geamurile lor pictate de mână și admiră mozaicurile făcute cu bucăți de ceramică și pietricele decorative.

Foto: Dragos Boldea blogger pe photostudio.ro și tourist-guide.ro
Foto: Dragos Boldea blogger pe photostudio.ro și tourist-guide.ro

CONTINUAREA PE ADELAPARVU.COM !