Proiecte de case pentru tineri – locuinte practice

In randurile de mai jos, va prezentam trei modele de case pentru tineri. Astfel, am selectat trei locuinte moderne, dar practice, pe care va invitam sa le descoperiti in cele ce urmeaza:

Modele de case pentru tineri
Primul exemplu este o casa cu o suprafata construita de 127 metri patrati si o amprenta la sol de 95 metri patrati. In ceea ce priveste impartirea, la parter casa dispune de o bucatarie, o zona de dining si un living, precum si o baie, iar la mansarda are 3 dormitoare, o baie si un dressing. Casa dispune de asemenea si de doua terase, una la parter si una la mansarda. Pretul pentru aceasta locuinta este de 19.000 euro, pret la rosu si 45.000 euro, pret la cheie.

Al doilea model de pe lista noastra este o casa cu suprafata construita de 219 metri patrati si suprafata utila de 185 metri patrati, in timp ce pretul la cheie este putin sub 95.000 euro. Astfel, locuinta de mai jos este de asemenea ideala pentru o familie cu doi copii, avand, pe langa spatiile de zi, trei dormitoare spatioase, un garaj pentru doua masini, precum si o frumoasa terasa in spate.

A treia casa aleasa de noi este una cu o suprafata construita de 183 metri patrati si una utila de 147 metri patrati. In ceea ce priveste costurile, pretul la rosu este de 26.000 euro, in timp ce pretul la cheie este de 67.000 euro. Casa are un aspect modern si o impartire practica, dupa cum urmeaza: o zona open space care cuprinde bucataria, livingul si diningul, doua bai, trei dormitoare si un garaj pentru o masina.

Sursa: casepractice.ro