Proiecte de case mici și cochete: 3 exemple deosebite

O casa, desi de mici dimensiuni, poate dispune de pana la trei dormitoare, asa cum vom vedea si in randurile de mai jos. Astfel, va invitam sa decoperiti in cele ce urmeaza trei proiecte de case mici, dar cochete, ideale pentru o familie formata din 3 sau 4 membri.

Prima casa are o amprenta la sol de doar 44 metri patrati, dar este perfecta pentru un cuplu de tineri sau pentru cei aflati la a doua tinerete, care vor sa se retraga intr-un loc linistit. Astfel, casa dispune de o zona spatioasa open space care cuprinde bucataria, livingul si diningul, o baie si un dormitor. Pretul la rosu pentru aceasta locuinta este de 8.000 euro, in timp ce pretul la cheie este de 19.000 euro.

A doua casa are o suprafata utila de 124 metri patrati si un pret la cheie de circa 55.000 euro. Este o casa cu mansarda, cu o alura moderna, in care insertiile de piatra si caramida de pe fatada ii dau un aer aparte, pesonalizat. La parter, se regasesc spatiile de zi, la care se adauga un dormitor si o terasa. La etaj, alte trei dormitoare se regasesc in plan, dintre care doua impart un balcon.

A treia si ultima casa are o suprafata construita de 103 metri patrati si o amprenta la sol de 85 metri patrati. In ceea ce priveste pretul, acesta este unul accesibil: 15.000 euro la rosu si 35.000 euro la cheie. Impartirea este si ea una foarte buna: casa dispune de doua dormitoare, o baie, o bucatarie si un living + dining open space.

Sursa: casepractice.ro, eproiectedecase.ro