Proiecte de case din lemn potrivite pentru o familie cu unul sau doi copii

Primul proiect de pe lista noastra are un aspect foarte pitoresc si o suprafata utila de 127 mp, in timp ce pretul constructiei la cheie este 51.000 de euro. Are frumos dispuse bucataria si locul de luat masa alaturi, lasand restul camerei de zi pentru relaxare. La parter mai dispune de o baie de serviciu si spatiu de depozitare, in timp ce la mansarda sunt trei dormitoare si o baie mare.

A doua casa selectata are o suprafata de 147 metri patrati si una utila de 121 metri patrati. In ceea ce priveste costurile, pretul la cheie ajunge la aproximativ 67.000 euro. La parter se afla un spatiu mare si deschis care cuprinde atat livingul cat si diningul, o bucatarie si o baie, in timp ce la mansarda se regasesc 3 dormitoare spatioase, care impart o baie.

A treia si ultima casa are o suprafata construita de 134 metri patrati si o amprenta la sol de 112 metri patrati. Pretul la rosu pentru casa de mai jos este de 19.000 euro, iar pretul la cheie este de circa 55.000 euro. Este o casa pe un singur nivel cu un garaj pentru o masina, o terasa de mici dimensiuni, dar foarte cocheta, trei dormitoare si doua bai.

Sursa: casepractice.ro