Proiecte de case cu 3 bai, pentru un plus de confort

Prima casa selectata de noi este una cu mansarda si suprafata construita de 143 metri patrati. Suprafata utila este de 122 metri patrati, pretul la rosu de aproape 21.000 euro, iar pretul la cheie ajunge la circa 74.000 euro. Asa cum reiese si din planul de mai jos, casa propune o impartire foarte practica: o bucatarie + camara, un living spatios si o zona de dining, la care se adauga un birou/ dormitor si doua bai, la parter. La mansarda se regasesc doua dormitoare si o baie.

Al doilea proiect de casa are o suprafata construita de 172 metri patrati si una uila de 146 metri patrati. Pretul la rosu pentru aceasta constructie este de 25.000 euro, in timp ce pretul la cheie ajunge la circa 89.000 euro. La parter se afla un spatiu open space care cuprinde diningul, livingul si bucataria, alaturi de o baie. De cealalta parte, la mansarda, se afla trei dormitoare si doua bai.

Ultima casa aleasa de noi are o suprafata construita de 177 metri patrati si una utila de 150 metri patrati. Pretul la rosu este de 25.000 euro, iar pretul la cheie este de putin peste 91.000 euro. In ceea ce priveste impartirea, la parter se afla un dormitor, o baie si o zona open space care cuprinde livingul, diningul si bucataria. La mansarda se afla alte doua dormitoare si doua bai.

Sursa: casepractice.ro