Proiecte de case cu 2 dormitoare, potrivite pentru un cuplu de tineri sau pentru o familie cu un copil

In randurile de mai jos, va prezentam trei proiecte de case cu 2 dormitoare, potrivite pentru un cuplu de tineri sau pentru o familie cu un copil. Astfel, am selectat trei locuinte frumoase, cu preturi la cheie cuprinse intre 30.000 si 50.000 euro.

Proiecte de case cu 2 dormitoare
Primul exemplu este o casa cu suprafata utila de 72 metri patrati si un pret la rosu de 14.000 euro, in timp ce pretul la cheie este de circa 30.000 euro. Astfel, in ceea ce priveste impartirea, casa dispune de o zona open space care cuprinde bucataria, livingul si diningul, doua dormitoare si o baie, fiind potrivita pentru o familie formata din doi sau trei membri.

Al doilea proiect este reprezentat de o casa cu un aspect modern si cu un design functional. Casa dispune de un garaj imbracat in lemn si de o terasa acoperita, in spate. In ceea ce priveste suprafata, aceasta este de 127 metri utili, in timp ce pretul ajunge la circa 50.000 euro, pret la cheie. Intrarea principala in casa duce intr-un vestibul si apoi intr-un hol care separa bucataria de camera de zi, care cuprinde si un loc de luat masa. In celalalt capat al holului se afla baia si doua dormitoare.

Al treilea si ultimul model ales este o casa cu parter, cu suprafata construita de 135 metri patrati, dintre care suprafata utila este de 110 metri patrati. Locuinta dispune de un living, o bucatarie, o baie, un birou, 2 dormitoare si o toaleta, fiind astfel ideala pentru o familie cu unul sau chiar doi copii. In ceea ce priveste costul constructiei, pretul la rosu pentru aceasta casa este de 22.000 euro, in timp ce pretul la cheie este de 50.000 euro.

Sursa: casebinefacute.ro, eproiectedecase.ro, casepractice.ro