Proiecte de case accesibile pentru familii formate din 3 membri

Pentru o familie formata din trei membri, o casa cu doua dormitoare este ideala. Astfel, dormitorul matrimonial le revine parintilor, in timp ce al doilea dormitor va fi transformat in camera copilului. Astfel, atat cel mic, cat si adultii vor avea parte de intimitate. Plecand de la aceasta idee, va prezentam in randurile de mai jos trei proiecte de case accesibile, pentru familii formate din 3 membri:

Primul proiect pe care l-am ales este reprezentat de o casa mica, dar foarte cocheta. Astfel, locuinta are o suprafata utila de 110 de metri patrati, dar compenseaza prin spatii largi exterioare, precum cele doua terase acoperite care imbraca structura pe doua parti. Casa are in structura sa un living contopit cu sala de mese si bucataria, doua dormitoare, o baie si cateva spatii de depozitare. Pretul de vanzare este de 39.000 de euro, pret la cheie.

Urmatorul model este o casa cu suprafata utila de 90 metri patrati, cu o arhitectura care imbina armonios stilul traditional cu cel contemporan. Casa dispune de o terasa generoasa accesibila atat din zona de zi cat si din dormitorul matrimonial prin deschideri vitrate largi. Zona de noapte este compusa din doua dormitoare si o baie. In ceea ce priveste costurile, pretul la cheie este de circa 400 de euro pe metrul patrat construit.

Ultimul proiect prezentat are un design contemporan, foarte elegant, cu suprafete vitrate mari. Are o suprafata construita de 115 metri patrati si una utila de 95 metri patrati. Locuinta dispune de doua dormitoare: un dormitor matrimonial, cu baie in interior si unul mai mic, cu baie pe hol. Pe langa acestea, casa dispune de spatiile de zi: sufrageria si bucataria deschisa cu loc de luat masa.

Sursa: casepractice.ro