PROIECT NOU, de mare anvergură: Estic Park. Vezi care apartamente primesc reduceri de peste 8000 Euro!

 

Estic Park este un proiect nou, de mare anvergură, amplasat pe malul lacului Dobroești. Cartierul rezidențial va avea aproximativ 1500 de apartamente și mai multe facilități pentru locatarii săi: zona de servicii și spații comerciale (bistro, centru comercial, cafenea), locuri de joacă pentru copii, facilități pentru activități sportive (pistă de jogging, teren de tenis, skate park) și altele.

Estic Park țintește spre un stil de viață bazat pe valori precum: bunul simț, comunitatea, curățenia și linistea. Dezvoltatorii proiectului și-au propus să aducă la ușa noilor locatari tot ceea ce au nevoie în viața de zi cu zi, pentru a trăi într-un cartier cu adevărat independent.

Cartierul Estic Park va deveni in câțiva ani tot ce vrei, cauți, ai nevoie și visezi să fie casa ta.

Designul arhitectural este unic prin culorile vii, prin calitatea construcţiei şi prin pereții cortină din zonele de lift şi hol. Întregul complex este amenajat cu nuanțe pline de vitalitate care sunt aplicate la intrare în ansamblu, pe balcoanele apartamentelor, la panourile de la intrarea în bloc pe care va fi inscripţionată adresa, dar şi la toate piesele de decor ale complexului.

De asemenea, lobbyurile vor avea un design adaptat tematicii blocului – culori, desene, simboluri sau peisaje care susţin această idee.

Estic Park este mai mult decât un spațiu de locuit, înseamnă comunitate și stil de viață.

In final Estic Park va cuprinde 6 blocuri, clădiri solide cu 11 etaje, care au ultimul nivel dedicat apartamentelor tip penthouse. Pe etajele 1-10, inclusiv parter, sunt dispuse studio-uri, apartamente cu 2 și 3 camere dintre care poți alege spațiul potrivit ție.

Solis este prima clădire din acest cartier modern și vivace, reprezentativ pentru demersurile dezvoltatorului de a construi un București mai bun! Această primă clădire cuprinde 125 de apartamente și 140 de locuri de parcare.

Apartamentele sunt gândite pentru o varietate de gusturi – cu bucătărie închisă sau deschisă, apartamente cu terasă generoasă de 90 mp sau penthouse la ultimul nivel pentru o panoramă încântătoare.

Vizitează acest spațiu și vei descoperi nenumărate bucurii pentru tine și familia ta, facilitățile la indemână, dar mai ales priveliștea lacului de care te vei îndrăgosti în fiecare zi.

Află ACUM care sunt cele mai bune oferte la apartamentele Solis. Descoperă toate detaliile, direct de la fața locului!

Solicită o vizionare: 0747 112 465 si 0742 184 783

Vezi care apartamente primesc reduceri de peste 8000 Euro!

Dezvoltatorul proiectului Estic Parc este Israel Land Development Company, companie listată la bursa încă din 1953, fapt care îţi garantează transparenţa informaţiilor despre situaţia companiei. Grupul ILDC este reprezentat în România de compania Eagle Development România.