Proiect detaliat cu fotografii din interior pentru o casă de vis cu mansardă si garaj de 140 m2

Astăzi va prezentam proiectul detaliat si fotografii din interiorul unei case cu mansardă si garaj ce este ideală unei familii cu patru membri care isi doreste o locuintă modernă de marime medie cu un spatiu in plus amenajat la mansardă. Casa cu mansardă de astăzi are o arhitectură clasică, simplă, elegantă, completată de un garaj si o terasă.

Are un aspect unic dar in acelasi timp original datorită panourilor din lemn natural cu care este placată la exterior. Casa cu mansarda este foarte spatioasă dar in acelasi timp luminoasă. La parterul casei cu mansardă găsim o bucătarie atent compartimentată ce este unită cu locul pentru servirea mesei si cu sufrageria generoasă, si cele trei dormitoare: unul matrimonial si incă două pentru cei mici.

Accesul catre terasă exterioară se poate face din sufragerie dar si din dormitorul cel mare al casei cu mansardă. La mansardă avem o cameră foarte spatioasă de peste 20 m care poate fi folosită drept cameră pentru oaspeti, birou sau cameră de studiu si o baie de 6 metri pătrati.

Suprafata utilă a acestei case de vis cu mansarda este de 139, 6 metri patrati. Garajul are aproximativ 20 de metri pătrati, inăltimea casei este de 7,57 m iar panta acoperisului este de 32 de grade. Iata cateva date tehnice despre restul suprafetelor:

Parter

– Holul de la intrare are 7,85 metri pătrati
– Holul cu casa scarii are 17,25 metri pătrati
– Bucataria are 11,25 metri pătrati
– Sufrageria are23,6 metri pătrati
– Dormitor matrimonial de 13,3 metri pătrati
– Dormitorul pentru copii are 11,15 metri pătrati
– Baia are 4,8 metri patrati
– Dormitorul pentru copii are 9,85 metri pătrati
– Camera tehnica/centrala are 4,1 metri patrati
– Baie de serviciu 1,5 mp

Suprafata totala este de 104,65 metri patrati

Mansarda

– Coridorul are 2,35 metri patrati
– Camara are 2,25 metri patrati
– Camera principală are 24,35 metri patrati
– Baia are 6 metri patrati

Suprafata totală este de 34,95 metri patrati

Pretul pentru aceasta casa de vis cu mansardă pană la etapa de finisaje este intre 55 000 euro si 65 000 euro, iar la cheie pretul este de 94 000 de euro.Ce părere aveti despre aceasta casa de vis cu mansarda ? Ati locui in ea ? Ce credeti ca ii lipseste sau ce ati mai adauga la ea? Asteptăm părerile voastre in rubrica de comentarii. Daca v-a plăcut această casă de vis vă invităm să o distribuiti si prietenilor vostri de pe facebook. Multumim pentru că ne urmariti.

Sursa: studioatrium.pl