Primele imagini de la locuința actorului Costin Mărculescu

Costin Mărculescu a m.rit! Trupul neîns.flețit al actorului care și-a făcut marele debut în Liceenii, alături de Bănică Junior, a fost găsit în noaptea de miercuri spre joi. Era în cadă, în stare de putr.facție. Avem primele imagini de la locuința actorului care urma să împlinească 51 de ani.

Anunțul m.rții actorului Costin Mărculescu a fost făcut în timpul emisiunii lui Dan Capatos, la „Extra Night Show”, de pe Antena1. „Un vecin mi-a spus că de 3-4 zile nu a mai fost văzut, el era obișnuit să plimbe câinele, dar nu a mai fost văzut de vecini. S-a spart o țeavă de apă caldă și i-a inundat pe vecini. El locuia aproape de casa Clejanilor, in chirie, iar vecinii m-au rugat să apelez la 112, pentru a anunța”, a spus Horațiu Tudor, reporter al emisiunii lui Capatos.

Pompierii care au ajuns la locuința sa în urma apelului la 112 au spart ușa și au găsit trupul neîns.flețit al lui Cosmin Mărculescu. Se afla în stare de putr.facție, dec.sul survenind, din primele informații, în urma cu mai multe zile.

Costin Mărculescu s-a născut la 29 iunie 1969 la Craiova și a debutat în televiziune în anul 1984, la vârsta de 15 ani, în două piese de teatru televizate. El a mai apărut în mai multe filme, precum „Al patrulea gard lângă debarcader” (1985) și „Liceenii” (1986). În „Liceenii” a jucat alături de Ștefan Bănică Jr., Oana Sârbu, Mihai Constantin, Tudor Petruț, Cesonia Postelnicu, Ion Caramitru, Tamara Buciuceanu și George Ivașcu.

Sursa: click.ro