Prietena mea a uns cu lipici câteva frunze de arțar. Peste 24 de ore a obținut un rezultat spectaculos! Așa ceva n-ai mai văzut!

Acum este momentul perfect pentru a aduce culorile calde și frumusețea toamnei în casa dvs. cu ajutorul unui proiect DIY simplu și frumos.

Acum că a venit vorba de casa dvs., nu ratați șansa de a adăuga elemente din natură în decorul casei realizând propriul bol din frunze de toamnă. Acest bol elegant este realizat în întregime din frunze de arțar și arată minunat cu decorul sezonier. (Notă: Puteți folosi frunze adevărate sau false.)

Imediat ce bolul este finisat, el poate servi în calitate de vas pentru bomboane, sau o piesă festivă cu bunătăți de toamnă sau poate fi umplută cu potpourri. Posibilitățile sunt nelimitate!

Nu numai că este un element ușor de făcut, bolul din frunze colorate de toamnă va lumina încăperea dvs. și va fi o piesă expusă spre admirația familiei și a prietenilor.

Iată de ce aveți nevoie pentru a realiza acest bol:

  • câteva zeci de frunze de arțar artificiale
  • adeziv pe bază de apă all-in-one
  • pensulă
  • folie de plastic
  • bol (castron) de dimensiuni medii

Adunați toate lucrurile necesare la un loc.

Acoperiți vasul pe care îl utilizați ca matriță cu folie de plastic. (Aveți grijă să acoperiți bine toată suprafața vasului, deoarece acest lucru vă va ajuta să preveniți lipirea frunzelor sau a excesului de adeziv direct pe vas).

Întoarceți vasul învelit în folie de plastic, cu susul în jos și aplicați adezivul direct pe folia de plastic. Puneți frunzele pe lipici una câte una și adăugați un alt strat de adeziv deasupra, astfel încât să se lipească fiecare frunză.

Folosiți cât mai mult adeziv pentru a vă asigura că aderă pe deplin la frunze. (Și nu vă faceți griji că utilizați prea mult adeziv deoarece el se curăță ușor cu apă și săpun.)

Continuați să “pictați” pe frunze cu adeziv asigurându-vă că nu rămâne niciun gol. Fiți creativi și folosiți o varietate de culori și dimensiuni, până când întregul bol va fi acoperit.

Adăugați un alt strat de adeziv peste toate frunzele și lăsați să se usuce peste noapte.

A doua zi, desprindeți cu grijă frunzele de folia de plastic și tăiați cu atenție orice exces de adeziv rămas.

Acum urmează partea distractivă: umpleți frumosul decor cu bunătăți, care va transpune casa dvs. în atmosfera de toamnă. Acest bol frumos de toamnă ar trebui să reflecte ambianța plăcută și confortul zilelor de toamnă, mie personal îmi place să-l umplu cu mandarine, mentă proaspătă, și conuri de pin parfumate.

Aroma frumoasă ce vine din acest bol decorativ mă face să mă ghemuiesc lângă șemineu, cu o carte bună.

Acest proiect simplu de bricolaj va aduce o adiere de toamnă în casa dvs. ce va dura întregul sezon.

Autor text: Perfect-ask.com