Poate că această casă arată ciudat, dar stați să vedeți cum arată interiorul… Te vei minuna! Ați putea trăi vreodată într-o astfel de locuință?

În orice călătorie am fi, ne dorim de fiecare dată să ne bucurăm de confortul locuinţei noastre. O casă pe roţi cu care să putem merge oriunde ar putea rezolva cu succes această problemă. Aceste imagini ne dezvăluie avantajele unei astfel de locuinţe.

Doug Schroeder, proprietarul firmei „Timbercraft Tiny Homes” din Alabama, SUA, construieşte locuinţe de ani de zile, iar acum este specializat în construirea de case foarte mici, dar care să răspundă tuturor cerinţelor de confort. Împreună cu echipa de constructori acesta poate construi o casă pe roţi personalizată de la început până la sfârşit, oferind proprietarului satisfacţia unui vis împlinit.

De data aceasta Doug ne prezintă o căsuţă din categoria „Denali” pe care dacă o privim îndeaproape rămânem fără cuvinte. Fiecare centimetru de-a lungul casei, atât în interior cât şi în exterior este incredibil de bine amenajat şi utilat astfel încât să asigure confortul unei locuinţe obişnuite.

Bărbatul prezintă mai întâi exteriorul arătându-ne sursele de încălzire şi iluminat după care ne pofteşte în interior. De cum păşim în interiorul căsuţei, ne întâmpină un spaţiu relativ mare dedicat bucătăriei care include aragazul, frigiderul, cuptorul racordat la o butelie cu gaz şi câteva dulapuri personalizate alături de un mic bar pentru servirea micului dejun.

Alături de bucătărie se află şi o baie utilată în care este inclusă chiar şi o maşină de spălat rufe. Sub fiecare treaptă care urcă la etaj există de asemenea câte un sertar de depozitare. La etaj se află dormitorul cu un pat dublu, dar şi dulapurile şi sertarele potrivite pentru articolele de îmbrăcăminte şi încălţăminte.

Întreg interiorul este luminat de multitudinea de ferestre care asigură un ambient plăcut şi luminos. Nu trebuie să uităm nici de mini terasa amenajata în exteriorul căsuţei, un loc ideal pentru relaxare sau o discuţie cu prietenii.