Pare o casă obișnuită, dar ascunde un secret incredibil! Toți cei care au trecut pragul locuinței, au rămas cu gura căscată când au făcut descoperirea!

O casa din Marea Britanie a reusit sa impresioneze pe toata lumea, pentru ca ascunde un secret incredibil. Multi nu si-ar fi imaginat acest lucru atunci cand au observat-o din strada.

Dar in clipa in care oamenii trec pragul locuintei din Liverpool, raman instant fara cuvinte. Casa devine automat „un colt de Rai” si a fost recent scoasa la vanzare.

Desi proprietatea costa o mica avere, posibilii clienti au marturisit ca merita fiecare banut. Pentru casa construita intr-un stil atipic, noii proprietari vor trebui sa scoata din buzunar o jumatate de milion de lire.

Casa din Liverpool a ajuns recent sa fie celebra, chiar dupa ce a fost scoasa la vanzare, pentru ca a devenit subiectul unei emisiuni TV dedicata designului interior. Locuinta care pare obisnuita ascunde un secret remarcabil.

Casa vine la pachet cu un bonus neasteptat, pentru ca in gradina din spatele acesteia exista foarte mult spatiu. De asemenea, aceasta casa mai are si o sala de sport foarte mare, construita intr-o anexa.

Mai mult, locuinta are patru dormitoare si e situata in cartierul rezidential Ashlar Grove din Liverpool. Toate camerele au fost refacute intr-un stil minimalist, pentru a da senzatia de mai mult spatiu.