Oana și Viorel Lis s-au mutat în apartament nou! Uite cum arată acum cuibușorul lor de nebunii! „Ne-am mutat, pentru că cealaltă casă era bantuită”

După ce şi-a rezolvat problemele de sănătate cu care s-a confruntat, Viorel Lis vrea să înceapă o nouă viaţa şi, unde mai bine, dacă nu într-o casă nouă.

Fostul primar şi soţia sa s-au mutat în locuinţă nouă şi speră ca acolo să le fie mult mai bine. Motivul pentru care s-au mutat a fost cauzat de energiile negative care, spune Oana Lis, erau în acea casă.

Deşi sunt foarte fericiţi că au un apartament nou, o singură nemulţumire are Oana Lis cu privire la soţul său. Acesteia nu-i place că soţul său nu vrea să renunţe la anumite lucruri care ei i se par inutile în casă.

„Ne-am mutat pentru că ni se întâmplau multe rele. Nu-mi convine că Viorel are multe lucruri pe care nu le foloseşte. Sunt multe haine mâncate de molii. Am adus un specialist şi mi-a calculat energiile din casă şi mi-a spus că sunt ca într-o casă bântuită. Am vândut un alt apartament şi l-am luat pe acesta. Nu mi-au mai rămas bani de mâncare. E un apartament mai mic faţă de cel în care stăteam, dar Viorel nu vrea să renunţe la lucrurile care nu-i mai trebuie”, a spus Oana Lis la XNS.

Mai multe imagini cu apartmentul AICI!

Sursa: a1.ro

CITESTE SI: A cumpărat 42 de autobuze școlare, apoi le-a îngropat și a turnat ciment peste ele. Când le-a spus oamenilor de ce a făcut asta, și-au făcut toți cruce! Dar asta nu e tot! Stai să vezi cum arată înăuntru, mai ceva ca-n filme:

Cu toate problemele care se întâmplă în lume, nu este de mirare că unii se gândesc la ce este mai rău. Fie că este vorba despre un nou război mondial sau chiar de sfârșitul lumii, există oameni care își fac provizii pentru zilele cele negre.

Nimic nu pare sigur în această lume, iar Bruce Beach din Horning’s Mills, Canada, este de aceeași părere. Bărbatul a reușit în cinci ani să facă un lucru de-a dreptul remarcabil. Planul lui este unul care ar putea părea nebunesc, însă acesta crede că este imbatabil.

Aceasta a creat un buncăr atât de neobișnuit, încât trebuie să îl ezi pentru a crede că a fost în stare de așa ceva. Însă Bruce știe, că dacă lumea va avea probleme, el va fi cel care va râde la urmă.

În 1970, acesta s-a mutat din Chicago într-o zonă rurală din Canada. În timpul Războiului Rece, acesta a început să se gândească ce s-ar putea întâmpla în cazul unul atac nuclear.

Iar micuțul oraș era locul ideal pentru a construi ceva nemaivăzut. Între 1980 și 1985, el a cumpărat 42 de autobuze școlare, pe care le-a adus pe proprietatea sa. Le-a pus în pământ, apoi a turnat ciment pe ele, numindu-și buncărul „A doua arcă”.

Structura pe care a făcut-o poate susține 500 de persoane și este împărțită în diferite zone de interes, precum dormitoare, băi, spălătorii sau bucătărie și camere de zi. În ultimii 35 de ani, a muncit zi de zi pentru a se asigura că buncărul său este pregătit în caz de urgență.

Cei care l-au văzut cred că este o nebunie, însă imaginile sunt de-a dreptul fabuloase, deoarece sunt asigurată apă privată, combustibil pentru trei luni și comunicare externă prin intermediul unei stații, dar și o cameră de decontaminare.

Iată mai multe imagini fabuloase din interior, cu cel mai mare buncăr din lume:

CITESTE SI: Au ajuns să trăiască într-un microbuz pentru deținuți din cauza unei pasiuni foarte bizare! Dar acum, interiorul pare din alt film! Este incredibil!

 

Un cuplu din Statele Unite a avut o pasiune bizară. Au vrut să transforme un autobuz de puşcăriaşi într-o casă pe patru roţi şi au reuşit acest lucru.

Au afirmat că au cheltuit o grămadă de bani cu renovarea vehiculului, dar că tot efortul a meritat. Au început treaba prin demontarea scaunelor. Apoi, au montat chiar şi parchet. Au cumpărat mobilă nouă şi instalaţii sanitare.

Astfel, la final, microbuzul arăta chiar mai bine decât o rulotă destinată călătoriilor. Aveau pat, chiuvetă, frigider, dulap, comodă şi canapea.

Sursa: realitatea.net

CITESTE SI: Casa perfectă pe care nimeni n-o cumpără. Motivul? Râzi când vezi acest detaliu!

Pare casa ideală, vândută la un preț bun. Un detaliu, însă, îi face pe potențialii cumpărători să se gândească de dou ori înainte de-a bate palma cu proprietarul.

O casă din Marea Britanie, cu două camere, se vinde pe site-urile de imobiliare cu 140.000 de lire sterline.

În anunț, proprietarul laudă faptul că locuința sa este la stradă și că locuitorii ar avea acces facil la transportul în comun.

De fapt, acesta este motivul pentru care nimeni n-o cupără.
Accesul la transportul în comun este chair prea facil: o stație de autobuz este chiar în fața casei.

Stația e atât de aproape de clădire, încât blochează accesul la intrarea principală. Practic, cei care ar locui acolo ar trebui să sară gardul grădinii pentru a ajunge în stradă, conform mirror.co.uk.