Nu am aer condiționat, dar cu toate astea în cameră sunt 20 de grade

Vara e în toi și nu știi ce să faci în astfel de situații? Cu siguranță, primul gând este aparatul de aer condiționat, dar multe persoane nu au așa ceva și nici nu pot suporta curentul generat de astfel de aparate.

Cu toate acestea, există mai multe soluții care pot rezolva această problemă. Uite cât de simplu și de eficient îți poți răci locuința, chiar dacă nu ai aer condiționat.

Mai întâi, dimineața devreme, înainte ca soarele să răsară, acoperă toate ferestrele din casă cu folie de aluminiu. Aceasta va reflecta razele soarelui pe tot parcursul zilei și îți vor proteja locuința.

Pentru a răci aerul din cameră, poți pune un ventilator într-un colț al încăperii, iar în fața lui să așezi un lighean cu apă rece și gheață. Aerul împrăștiat prin cameră se va umple astfel de particule reci de apă.

Cel mai chinuitor în zilele caniculare este faptul că nu poți dormi liniștit din cauza căldurii excesive. Pentru a rezolva și această problemă, bagă perna într-o pungă și pune-o la congelator cu jumătate de oră înainte de somn. Se va menține rece și răcoritoare pe toată durata nopții.

În plus, dacă ai o saltea gonflabilă poți dormi pe podea, aerul cald se ridică de obicei în jumătatea superioară a unei camere, cea inferioară fiin mai răcoroasă.