Noul complex rezidențial Aria Residences. Vile superbe în nordul Bucureștiului

Aria este bucuria de a trai in siguranta in propria ta casa pe pamant – un complex rezidential construit cu grija si competenta, care respecta dorintele si asteptarile familiilor de romani ce isi cauta o casa in aceasta perioada delicata din punct de vedere economico-financiar.

Noul complex rezidenţial din Corbeanca – Ilfov cuprinde 40 de locuinţe care sunt deja ‘acasă’ pentru 40 de familii si propune noi imobile în faza a treia de dezvoltare, aflată în prezent în faza de constructie.

Micul si cochetul cartier Aria se bucură de o adresă de invidiat, în nordul Bucureştiului, in imediata vecinatate a Paradisului Verde din Corbeanca. Abundenţa de copaci şi spaţii verzi precum şi mediul nepoluat şi liniştit recomandă Aria tuturor celor care plănuiesc să se bucure de calm şi armonie ca mod de viaţă.

Fiind parte a unei zone prospere, viitorii rezidenţi Aria au la îndemână numeroase puncte de atracţie: grădiniţă, biserică, magazine şi săli de sport iar pentru şedinţe mai lungi de cumpărături sau distracţie, Băneasa Shopping Center este destinaţia perfectă, aproape atât de casă cât şi de oraş. Sistemul de transport public acoperă bine zona printr-un număr de linii de autobuz, printre care 449, care ajunge în Piaţa Presei Libere, un nod de transport care asigură legătura cu tot restul oraşului.

Locuințele sunt realizate din cărămidă de fabricaţie românească, cu portanţă şi rezistenţă ridicată, casele din Aria au durată de viaţă de câteva sute de ani.
Stâlpii şi grinzile, centurile, plăcile – din beton armat – conferă sistemului o rezistenţă sporită la un preţ imbatabil.
Cu o grosime zidărie de 30/25 cm la exterior, şi 30/25/14 cm la pereţii interiori, realizăm pentru dvs. case „pe viaţă”, cu materiale de cea mai bună calitate.

De asemenea, pereţii din cărămidă absorb zgomotele din mediul înconjurător sau din alte încăperi, ceea ce va oferă o viaţă liniştită în mijlocul naturii.

În oferta de case de vânzare Corbeanca, din ansamblul rezidenţial Aria Residences, se află acum modele de case C1, C2 şi C3 si C4. Astfel, punem la dispoziţie mai multe tipuri de vile finisate la cheie, zonă de agrement, apă curentă, gaze, canalizare şi curent electric, drumuri interioare asfaltate.

Complexul rezidential Aria Residences este securizat printr-un gard exterior construit, accesul in interior facandu-se pe cele doua porti actionate cu telecomda.

Complexul este dotat cu apa, canalizare, cablu TV, internet, electricitate, iar fiecare locuință beneficiază de un loc de parcare inclus în prețul imobilului.

Aria Residence ofera clientilor case de vanzare in Corbeanca intr-o zona frumoasa cu vegetatie, langa padure si zona de pescuit. Pe langa locul de joaca pentru copii amenajat in interiorul complexului aveti in apropiere: Gradinite, Restaurante, Magazine, Sali de sport, Thereme Bucuresti (cel mai mare centru Wellness de relaxare si entertaiment bazat pe ape termale)

Pentru mai multe detalii, intrați AICI!